Connect with us
UTA - Voluntari live score, live video! Meciul se vede pe HUFF de la ora 21:00

Sport

UTA – Voluntari live score, live video! Scor final 0-0

UTA – Voluntari live video pe HUFF de la ora 21:00. Meciul este live score și live video pe site-ul nostru. Confruntarea arădenilor și a celor din Voluntari este un derby așteptat cu foc de fanii arădeani care astăzi își inaugurează și noul stadion. UTA revine în Liga 1 după mai bine de 12 ani de absență.

UTA – Voluntari LIVE TEXT

Meciul dintre UTA – Voluntari s-a încheiat. SCOR FINAL 0-0.

MIN 90 – 4 minute de prelungiri.

Min. 38 – GOL ANULAT UTA! Portarul Voluntariului, Rîmniceanu, respinge în faţă un şut puternic de la mare distanţă, Ioniţă e pe fază şi înscrie cu un şut violent, însă reuşita e anulată pentru un ofsaid evident.

Min 12. Prima ocazie a meciului pentru UTA

Min 10. Cele două formaţii par că se studiază. La stadion şi-au făcut apariţia fanii arădenilor, care au aprins deja torţe. Desigur, ei sunt în afara arenei

MIN 1 – UTA ARAD vs FC Voluntari a început! Mai jos aveți live video de meciu și la final live video UTA – Voluntari.

https://www.youtube.com/watch?v=Ke_uXX1gwyg

Returul dintre UTA – Voluntari, se va desfășura în premieră pe arena ” Francisc Neuman” noul stadion al arădenilor.

Totul e pregătit pentru marea sărbătoare, cea a debutului echipei UTA, pe stadionul de peste 11.000 de locuri de la Arad. Parteneră de întrecere va fi FC Voluntari, în etapa a II-a a primei ligi de fotbal. Din păcate, lipsesc doar suporterii de pe arenă, astăzi seară, de la ora 21.

UTA – Voluntari LIVE VIDEO și LIVE TEXT

UPDATE 20:50 – Imagini live din ARAD din fața noului stadion

Acest articol se va actualiza continuu începând cu ora 21:00, dacă nu vezi actualizările îți recomandam să accesezi varianta aceasta.

UPDATE ORA 17:23 – Meciul UTA – Voluntari se joacă fară suporteri, autoritățile de la București nu au aprobat participarea a 500 de suporteri de la ambele echipe.

Transmisiunea începe la ora 21:00.

Canalele pe care poate fi urmărit meciul sunt: Digi sport 1, Look Sport și Telekom Sport 1. De asemenea meciul poate fi văzut și live video, aveți instrucțiuni mai jos.

Laszlo Balint a vorbit și despre motivația jucătorilor de a debuta pe noua arenă.

UTA Arad FC Viitorul de la ora 21:00 live video pe HUFF.ro

UTA Arad FC Viitorul de la ora 21:00 live video pe HUFF.ro

„Sper ca debutul pe noua arenă să fie un stimul suplimentar pentru jucători, să fie o motivație. Toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că și teoretic, dar și practic, o să intrăm în cărțile de istorie ale acestui club, ca fiind generația care inaugurează noul stadion. Responsabilitatea pentru noi este cu atât mai mare, să avem atitudinea potrivită, să abordăm fiecare duel la maxim, să încercăm să facem tot posibilul să câștigăm fiecare metru de teren, în așa fel încât la sfârșit să ne putem bucura. Sunt convins că bucuria câștigării celor trei puncte va fi una imensă, inclusiv pentru suporterii noștri, sau mai ales pentru ei” – a declarat Balint.

În timpul desfăsurări antrenamentelor de ieri pe noul stadion, fanii au ținut să participe si ei. 500 de suporteri ai echipei UTA vor putea susține echipa, dacă decizia finală a autorităților centrale este una favorabilă.

De partea cealaltă, FC Voluntari a obținut trei puncte în runda inaugurală a sezonului, 2-1 pe teren propriu, în fața lui Gaz Metan Mediaș

LIVE VIDEO UTA –  Voluntari, echipele probabile

  • UTA Arad: Moldovan – Rrumbullaku, Benga, Ilie, Melinte, Buștea – Teșcan, Roșu, Albu, Buhăcianu – Ioniță, Hora
  • FC Voluntari: Râmniceanu – Ricardinho, Armaș, Achim, Kosic – Căpățînă, Borțoneanu – Gheorghe, Eric, Grădinaru – Stoica

Evoluția FC Voluntari Liga 1 a adunat până acum 3 puncte în clasament. Înaintea meciului cu UTA, antrenorul arădean mai declara despre Voluntari că:

Suporterilor le-a fost permis accesul pe Stadion, la antremanetul UTA de pregătire a meciului de azi

Suporterilor le-a fost permis accesul pe Stadion, la antremanetul UTA de pregătire a meciului de azi

„Intalnim o echipa care s-a schimbat destul de mult, dar si-a pastrat filosofia. Mihai Teja este un antrenor care se bazeaza pe posesie, echipele sale sunt preocupate sa construiasca prin atacuri pozitionale. Au si jucatori capabili sa faca acest lucru, cum este Eric.

Nu va fi deloc usor. Toata lumea se gandeste acum ca, in urma jocului destul de bun facut la Constanta, o victorie ar fi ca o consecinta. Nu e asa, noi va trebui sa fim foarte bine in primul rand din punct de vedere mental. Va trebui sa avem o alta abordare ca sa ne apropiem de cele trei puncte”, a declarat Balint.

LIVE VIDEO UTA Arad – FC Voluntari

Meciul este live video pe HUFF.ro de la ora 21:00 și live text în acest articol. Televiziunile care transmit meciul sunt: Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport HD.

Meciul poate fi văzut și sub format live video / live stream pe site-urile:

  • digionline.ro – gratuit pentru abonații RCS RDS
  • digisport.ro – gratuit pentru abonații RCS RDS / Digi România
  • telekomtv.ro – valabil pentru abonații TELEKOM
  • looksport.ro – cu abonament plătit.
  • Vodafone TV, Orange TV – valabil pentru utilizatorii celor doua rețele. Aplicațiile de descarcă din Google Play sau App Store.
  • LIVE TV – valabil pentru cei de la Focus Sat
  • horizon.tv – valabil pentru abonații UPC, actual Vodafone Fix, unde aveți acces la canalele Look Sport.

„Eu zic că UTA este o echipă foarte bună, ne așteaptă un meci dificil, dar intersant, mai ales ca UTA impreună cu noi (n.r. FC Voluntari) inaugurează noul stadion al arădenilor.

Huff.ro va integra în acest articol și un player video de pe Youtube cu transmisia meciului UTA – Voluntari în direct. Suporterii UTA sunt invitați să suțină echipa prin achiziționarea de bilete online sau abonamente de pe site-ul echipei.

UTA – Voluntari LIVE VIDEO pe Youtube

Playerul de mai jos va fi înlocuit la 20:55 cu live video de la meciul dintre cele două echipe.

https://www.youtube.com/watch?v=Ke_uXX1gwyg

Tot astăzi se joacă meciul dintre Gaz Metan Mediaș VS Argeș Pitești, programul din Liga 1 aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top