Connect with us
Valentin Mihăilă accidentat in meciul contra celor de la Viitorul

Sport

Valentin Mihăilă accidentat grav în meciul contra celor de la Viitorul

Atacantul  Universitații Craiova a rezistat doar 9 minute în teren, din cauza unei dureri la coapsa piciorului drept, fiind înlocuit cu tânarul Stefan Baiaram. În acest sezon, a fost considerat printre cei mai buni jucători ai oltenilor, impresionând și la echipa națională de tineret, unde a reușit sa marcheze împotriva Finlandiei.

ACTUALIZARE 13:16 – S-a constat faptul că schimbarea atacantului a fost doar o decizie de conservare a jucătorului pentru a nu agrava problemele, conform unor surse din interiorul Universității Craiova.

În acest sezon, Valentin Mihăilă a reușit să înscrie 7 goluri si să ofere 3 pase decisive în 25 de partide , punându-l în înteresul marilor echipe de fotbal din Europa, printre ele numărându-se si Vilareal, specificându-se acest lucru într-un cotidian Spaniol. Spaniolii de la AS anunță că în România se discută de plecarea atacantului de 20 de ani în La Liga.

Deși nu s-a ajuns la negocieri concrete, principala problemă a tranzacției o reprezintă prețul socilitat de Mihai Rotaru, de 10 milioane de Euro din care un procent de 20% se vor îndrepta în contul lui Silviu Bogdan fostul sef al scoutingului de la Universitatea Craiova care la avut pe Mihăilă la școala sa de football.

Gică Craioveanu a declarat  în mai multe rânduri ca Deportivo Alaves s-a interesat de Mihăilă, formația și-ar fi dorit să il împrumute pe tânara speranță a Craiovei, care a reușit sa marceheze 4 goluri în 4 meciuri pentru Naționala de tineret a României .

Marius Șumudică contestă numirea lui Bergodi

Marius Șumudică contestă numirea lui Bergodi în funcția de antrenor la Universitatății Craiova, susținând că acesta nu va reuși să aduca oltenilor spiritul de care au nevoie pe teren.

”E clar că au un antrenor care, chiar dacă în ultima perioadă nu a avut rezultate, cunoaște foarte mult fotbal. Lucrează foarte mult tactic, o disciplină aparte a jocului. Craiova are nevoie de spectacol, de explozie, are nevoie să aduci lumea la stadion. Un antrenor care să facă lucrurile astea. Mie îmi place Cristiano Bergodi, îl respect, dar nu știu exact dacă este profilul antrenorului de care are nevoie Craiova în momentul de față. Cred că au nevoie de un antrenor care să transmită răutate”, a spus Șumudică, la Digi Sport Special.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top