Connect with us
Viața lui Marius Șumudică în carantină la turci: „Îmi fac vânt cu prosopul. Internet? Au pâlpâit niște becuri”

Sport

Viața lui Marius Șumudică în carantină la turci: „Îmi fac vânt cu prosopul. Internet? Au pâlpâit niște becuri”

Marius Șumudică s-a întors recent la Gaziantep, în Turcia pentru a relua antrenamentele. Odată ce s-a întors în statul turc, autoritățile la-u obligat să stea în carantină. El a vorbit despre greutățile întâmpinate în carantină. Află mai jos ce a declarat despre condițiile de acolo.

Viața lui Marius Șumudică în carantină la turci: „Îmi fac vânt cu prosopul. Internet? Au pâlpâit niște becuri”

Marius Șumudică este antrenorul echipei Gaziantep din Turcia unde a trebuit să se întoarcă. Acesta a povestit pentru DigiSport care sunt dificultățile legate de carantina în care este obligat să stea. Intrarea pe teritoriul turc nu este lipsită de dificultăți deoarece condițiile în care trebuie să stea 14 zile nu sunt deloc cele cu care era obișnuit.

Astfel, acesta a fost obligat să stea într-un cămin studențesc unde nu are aer condiționat, iar temperaturile din regiune sunt foarte ridicate. Deși i-a fost greu, se bucură că mai are doar 3 zile de carantină și apoi va ieși.

„E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni.”

Internetul nu lipsește din camera lui Șumudică

Chiar dacă temperaturile ridicate îl fac să resimtă un profund disconfort și își ace vânt cu prosopul măcar nu îi lipsește internetul. Acesta are în cameră un dispozitiv de WiFi portabil care trebuie doar introdus în priză.

Folosind userul și parola, utilizatorul se poate conecta la rețeaua wireless pe care și-o creează cu ajutorul acestui dispozitiv. Acest tip de dispozitiv este des folosit în unitățile de cazare, chiar și în România. Șumudică duce lipsa televizorului, dar s-ar fi mulțumit și cu un radio.

„Internet am, mi-a adus un coleg ceva, l-am băgat în priză, nu mă pricep eu foarte bine, dar văd că pâlpâie niște becuri. Am crezut că avem televizor lipit pe perete, dar era ceva decupat dintr-o revistă. Nici radio n-am, oricum nu înțelegeam nimic. Pe vremuri eram bucuros de un radio, mai ales dacă îl auzeam pe Ilie Dobre.”

Echipa turcă Gaziantep a reluat antrenamentele. Jucătorii se vor antrena în grupe de câte 6 jucători, dar cel mai probabil fără Marius Șumudică. Prima ligă din Turcia se va relua în data de 12 iunie, cel mai probabil, conform sursei citate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top