Sport

Walter Zenga la al treilea divorț! Infidelitatea motivul eșecul în casnicii? Fotbalistul n-a fost ușă de biserică

Walter Zenga este unul din ce mai cunocuți sportivi, care a fost de succes în cariera profesională, dar care n-a avut noroc în căsnicii. Recent a divortat de soția sa Raluca și prea mondenă la suspectat din nou de infidelitate. Fotbalistul n-a fost ușă de biserică, având în vedere că a divortat de prima soție din cauza unei relații cu o amantă de 16 ani.

Walter Zenga nu este deloc un soț statornic, deloc ușă de biserică

Walter Zenga  a fost acuzat de indidelitate de toate cele 3 soții ale sale, mai precis cel mai cunoscut caz a fost când acest a avut o aventura cu o minoră de doar 16 ani.

„Ne-am căsătorit în 1982. Am trăit scene de film cu el. Odată eram în centrul orașului, iar o femeie a venit să-i pupe picioarele. O alta i-a sărutat roțile de la mașină. Ceva incredibil, eu n-aș fi făcut așa ceva pentru nimeni”, a declarat prima soție a lui Zenga.

De ce a divorțat Walter Zenga de fapt?

A treia soție a lui Walter Zenga a declarat că a divortațat de soțul său pentru că era prea orientat spre cariera sa, nu spre căsnicie. Raluca se simtea singură și neajutorată, ba mai mult presa de scandal îl acuză pe fotbalist că acesta uita cu zilele să dea pe acasă sau să se intereseze de soția lui.

Raluca și Walter au decis să divorțeze de comun acord pentru că relația lor er doar în acte nu și una personală. Prin urmare eșecul celei de-a treia căsnicii ale sale a fost distanța pe care Waletr Zenga o avea față de soția sa și nu infidelitatea ca în restul căsniciilor.

”El s-a mutat din vila in care locuiau impreuna intr-un apartament inchiriat. Distanța si-a spus cuvantul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost intre Walter si Raluca”, a spus un apropiat al cuplului, pentru click.ro.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More