Connect with us
Anca Pandrea, probleme grave de sănătate. Nu poate merge nici la cimitir din cauza celor patru boli de care suferă

Vedete

Anca Pandrea, probleme grave de sănătate. Nu poate merge nici la cimitir din cauza celor patru boli de care suferă

Actorul Iurie Darie a murit în 2012, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni, iar după mai multe intervenţii chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult, ceea ce l-a făcut să piardă lupta cu viața. De atunci, soția sa, Anca Pandrea, se luptă cu o suferință continuă. Pe lângă cele patru boli de care suferă, aceasta se confruntă și cu singurătatea și lipsa persoanei iubite, care o macină cel mai tare. Aceasta a avut o relație specială cu Iurie Darie și nu poate accepta că soțul ei a părăsit-o, ceea ce îi provoacă o mare durere.

Anca Pandrea, probleme grave de sănătate. Nu poate merge nici la cimitir din cauza celor patru boli de care suferă

Anca suferă de insuficiență cardiacă, probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită, din tinerețe. Pe lângă starea de sănătate destul de precară, actrița încă suferă după moartea iubitul ei soț, care a trecut în neființă în urmă cu aproximativ 8 ani. Alinarea și-o mai găsea atunci când mergea la cimitir, însă, din cauza crizei sanitare cu care se confruntă românii, aceasta nu a mai putut merge.

La cei 74 de ani ai săi, Anca Pandrea iese din casă doar pentru strictul necesar și își alină suferința între patru pereți, unde a construit un adevărat altar în memoria bărbatului pe care îl iubește nespus și dincolo de moarte. Aceasta se resemna cu gândul că poate merge la mormântul persoanei iubite, însă teama că bolile sale s-ar putea agrava o ține închisă în casă.

„Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura. Dacă se mai răcoreşte pot să merg cu metroul. De abia aştept. Acum două săptămâni, Iura m-a ajutat şi mi-a răspuns mental, fără el nu puteam rezista şi să trec peste problemele de sănătate.”, a declarat actrița.

Timp de mai bine de 30 de ani, Anca Pandrea a fumat câte două pachete de țigări pe zi, motiv pentru care a ajuns să aibă probleme. În 2015, după ce a ajuns țintuită pe un pat de spital, medicii i-au recomandat să se lase de fumat, însă ea nu a ascultat. Acum, pentru că starea i s-a înrăutățit, actrița a înțeles că tutunul i-ar putea fi fatal, motiv pentru care a renunțat complet la acest viciu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top