Connect with us
Adda, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Vedete

Adda, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Celebra cântăreață Adda a ajuns la spital zilele trecute. Starea de sănătate a acesteia a scăpat de sub control, după ce s-a ales cu o alergie, care a venit de nicăieri. Vedeta s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la spital unde a primit ajutor din partea medicilor. Ea a stat acolo două zile, i-au fost administrate perfuzii și a stat mereu sub supraveghere. Pentru că lucrurile nu s-au îmbunătățit, a avut nevoie de mai multe investigații, despre care artista a vorbit pentru fanii ei.

Adda, alergică la un medicament

Adda a ajuns la spital în urmă cu două zile, după ce s-a simțit foarte rău. Ea a publicat mai multe imagini de pe patul de spital și le-a transmis fanilor că se luptă cu o alergie, despre nu știa de unde a apărut. Fanii au reacționat și s-au îngrijorat de starea de sănătate a artistei, motiv pentru care i-au transmis gânduri bune și au sfătuit-o să facă test pentru Covid-19, având în vedere că trăim vremuri grele. Ea nu a dat prea multe detalii despre problema cu care se confrunta, însă a revenit cu un mesaj important pentru toți cei care s-au gândit la ea.

Adda a explicat că s-a simțit foarte rău. Ea a avut erupții pe tot corpul, dificultăți de respirație, provocate de un nod pe care îl simțea mereu în gât, iar, cel mai ciudat, i s-a umflat limba. După două zile de stat la urgențe, artista a mers la un alergolog de care a fost foarte mulțumită și care a depistat exact cauza care a declanșat alergia.

Astfel, cântăreața a mărturisit că alergia a fost provocată de un medicament pe care l-a administrat pentru prima dată în viața ei în urmă cu șase zile. Reacțiile adverse ale acestuia apar și la câteva zile distanță, la fel ca în cazul Addei. Adda le-a mai spus fanilor că pastila i-a provocat această alergie din cauză că are o sensibilitate și că nu are același efect asupra tuturor. Ea i-a asigurat pe fanii ei că va fi bine cu ajutorul tratamentului prescris de medic.

„Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea, care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!”, a adăugat ea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top