Connect with us
Adelina Pestrițu nu a mai rezistat! Cum i-a răspuns Iuliei Albu: "Nu mă provoca, te rog frumos!"

Vedete

Adelina Pestrițu nu a mai rezistat! Cum i-a răspuns Iuliei Albu: „Nu mă provoca, te rog frumos!”

În ultima vreme, tot mai multe vedete au început să se critice și să-și aruce săgeți una alteia. Se pare că este la modă să intri în scandaluri și să-i critici pe cei din jur ori de câte ori ai ocazia. Este cunoscut faptul că Iulia Albu este unul dintre cei mai mari critici de modă din țara noastră, care nu ezită să-și spună părerea atunci când îi este solicitată. La fel a făcut și în cazul Adelinei Pestrițu, iar cea din urmă nu s-a abținut și i-a dat un răspuns pe măsură.

Adelina Pestrițu a venit cu replici dure

Iulia Albu a criticat-o dur pe Adelina Pestrițu. Înainte de a trece la aspectul fizic, a ironizat-o pe Adelina pentru faptul că a plecat în vacanță, spre deosebire de fanii ei, care nu își pot permite să viziteze Insulele Maldive și alte destinații exotice.

După ce a terminat cu acest capitol, Iulia Albu a analizat fotografia vedetei și a spus despre aceasta că a editat-o, ceea ce a făcut ca laba piciorului să se deformeze și să se alungească. Ea a susținut că nu este singura care a observat acest detaliu, ci și internauții, care ar fi reacționat.

„Încercăm să ne simțim ceva mai bine și am ales aceste fotografii pentru a mai ridica moralul telespectatorilor, care poate nu au bani să meargă în Maldive. Adelina, văzând aceasta poze s-ar putea să ai capul la laba piciorului.

Uitați-vă și voi, laba piciorului ei este mai mare decât capul ei. De altfel, este și cam tristă Adelina și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus lucruri urâte la adresa ei. Nu noi.”, a declarat Iulia Albu.

Adelina și-a făcut dreptate

Invitată în emisiunea lui Măruță și provocată de către prezentator să deschidă acest subiect, Adelina a decis să lămurească situația. Ea a mărturisit că nu îi plac deloc scandalurile și evită astfel de situații neplăcute și persoanele răutăcioase, însă a ținut să precizeze că nu își editează deloc fotografiile și că acelea sunt picioarele ei, așa cumle pot vedea toți, fără alte îmbunătățiri.

Mai mult, a fost ușor ironică, susținând că Iulia Albu ar apela la astfel de ajustări, odată ce își permite să o acuze pe ea.

„Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea”, a spus Adelina Pestrițu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top