Connect with us
Unde a dispărut Adelina Pestrițu? Pauză record pe conturile de socializare

Vedete

Unde a dispărut Adelina Pestrițu? Pauză record pe conturile de socializare

Adelina Pestrițu a dispărut de pe Internet. Bruneta care posta poze și video-uri chiar de mai multe ori pe zi, este mai tăcută ca niciodată. De pe 1 septembrie, vedeta nu a mai dat nicio veste fanilor de pe Instagram, deși le spusese că îi va ține la curent cu starea sa de sănătate. Adelina Pestrița a ajuns la spital după ce a fost depistată pozitiv cu noul virus.

Adelina Pestrițu – mai tăcută ca niciodată

A anunțat că s-a infectat cu noul virus, dar părea optimistă în ceea ce privește situația. Le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a simțit că se întâmplă ceva ciudat cu ea, că își pierduse mirosul și gustul. Apoi a ajuns la spital, din nou a vorbit cu oamenii de pe Internet, după care nu a mai postat nimic. Ultima postare este din 1 septembrie.

Totul a început într-o zi când Adelina și-a dat seama că ceva este în neregulă. Și-a făcut testul, la fel și soțul ei, numai că rezultatul lui a fost negativ. Având și un copil mic acasă, vedeta s-a prezentat la spital și a urmat toți pașii care se fac în aceste situații.

Bruneta a părut încrezătoare că va depăși cu bine această perioadă, și părea că îi va ține la curent și pe cei care o urmăresc pe contul de Instagram. Nu a fost așa, pentru că, de câteva zile bune, nu a mai dat niciun semn. Posibil să le răspundă în privat celor care sunt îngrijorați de starea ei, dar public nu a mai scris/postat nimic.

Aceasta este ultima postare de pe Instagram a Adelinei Pestrițu

Vezi această postare pe Instagram

🤎 Hello, gorgeous!

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Procedează ca Andreea Esca?

Se prea poate să urmeze modelul prezentatoarei TV Andreea Esca, cea care a fost foarte discretă cu privire la acest subiect. Știrista numărul 1 din România a închis toate căile de comunicare cu fanii, imediat cum a primit confirmarea faptului că a luat virusul. Zvonurile au început să se amplifice, mai ales pentru că Esca tăcea. Ce nu știau oamenii este că știrista trecea prin momente cumplite, și nu din cauza situației proprii. Soțul ei, cu același diagnostic, era în stare gravă, intubat.

Abia după o perioadă, Andreea Esca a ieșit pe post la Știrile Pro TV, unde a vorbit despre tot ce a trăit din cauza acestui virus. Ea le-a explicat celor de acasă faptul că s-a panicat, nu înțelegea ce i se întâmplă, motiv pentru care nu avea ce să le spună nici lor.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top