Connect with us
Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu sunt împreună

Vedete

Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu sunt împreună

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, părea că Andreea și-ar fi găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Cu toate acestea, surse apropiate ale acesteia susțineau că este doar un prieten, iar acum, o altă persoană apropiată Andreei a confirmat cele spuse, explicând că totul a fost doar o escapadă.

Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu sunt împreună

Andreea Bălan părea că iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De aproximativ o lună, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună, în ipostaze tandre. De aici au fost trase mai multe concluzii, cum că Andreea Bălan riscă să piardă custodia fetițelor, mai ales că s-ar fi certat cu George, care ar intenționa să-i facă rău, profitând de tot ceea face.

Cu toate acestea, surse apropiate ale Andreei, care îi sunt alături, susțin că cei doi nu formează un cuplu și că, în vacanța de la mare, ei abia se cunoscuseră și totul a fost doar o escapadă. De atunci, lucrurile nu s-au schimbat și nu au evoluat între ei, rămânând tot la nivelul de prieteni. Ei ar fi ales să nu nege zvonurile pentru că le este favorabilă această ipostază, mai ales Andreei, pentru a arătat că nu suferă după despărțirea de George, pe care deja îl vede ca pe fostul soț, chiar dacă nu s-a finalizat divorțul.

Ar putea deveni un cuplu

După escapada de la mare, cei doi s-ar mai fi întâlnit, ar mai fi ieșit la restaurant, însă nu au format, pe parcurs, un cuplu. Cu toate acestea, persoana care a făcut dezvăluirile pentru Impact.ro nu neagă posibilitatea ca cei doi să ducă relația la un alt nivel în timp, însă, acum, nu dau semne.

“ De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație. Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând.”, a declarat persoana respectivă.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top