Connect with us
Andreea Bălan, la un pas să piardă custodia exclusivă a fetițelor sale

Vedete

Andreea Bălan, la un pas să piardă custodia exclusivă a fetițelor sale

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Se pare că această nouă relație i-ar aduce mari probleme în ceea ce privește procesul pentru custodia totală a celor două fetițe și a început să-și facă griji în această privință.

Andreea Bălan, la un pas să piardă custodia exclusivă a fetițelor sale

Andreea Bălan iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De mai bine de trei săptămâni, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună, în ipostaze tandre.

Cu toate acestea, se pare că Andreea nu și-ar fi dorit ca relația lor să fie descoperită, având în vedere că nu și-a reglat conturile cu fostul său soț și, oficial, divorțul nu s-a sfârșit. Astfel, surse apropiate ale acesteia au declarat pentru CIAO.ro că ea s-ar fi certat rău cu George Burcea și se teme că acesta va folosi împotriva ei tot ce face, având în vedere că Andreea voia să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul. Deși a purtat chiar și o șapcă pentru a se camufla, tot a fost recunoscută la brațul noului iubit.

”Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Surse apropiate ale acestora au declarat că Andreea s-a îndrăgostit de Tiberiu pentru felul lui de a fi, pentru blândețea de care dă mereu dovadă, chiar dacă lucrează într-un mediu stresant, dar și de faptul că iubește mult copiii și animalele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top