Andreea Bălan iubește din nou. Cine este noul iubit al vedetei și cum au fost surprinși cei doi

07.07.2020

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor, pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și îi impune mai multe condiții pentru a-și putea vedea fetițele. Deși susținea că nu este pregătită pentru o nouă relație, ci se focusează pe creșterea copiilor, se pare că artista și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat chiar în plin divorț cu George. CANCAN.ro a surprins în exclusivitatea imaginile cu cei doi la mare, în ipostaze tandre.

Andreea Bălan iubește din nou. Cine este noul iubit al vedetei și cum au fost surprinși cei doi

Andreea Bălan și-a găsit din nou fericirea. Se pare că că a uitat de divorț și se iubește de aproximativ trei săptămâni cuTiberiu Argint, nimeni altul decât fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze romantice chiar în Vama Veche, acolo unde Andreea a fost plecată la sfârșitul săptămânii, în timp ce George Burcea a rămas acasă la ea cu cele două fetițe pe care le au împreună. Cei doi au decis să nu se mai ferească de ochii lumii și au dat frâu sentimentelor în fața tuturor. Ei au stat mai mereu îmbrățișați, s-au sărutat și vedeta părea foarte fericită și liberă în prezența lui.

Conform surselor CANCAN.ro, cei doi s-ar întâlni mai mult în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală, dar Andreea ar purta mereu perucă pentru a nu fi recunoscută. În plus, Andreea Bălan i l-ar fi prezentat deja pe Tiberiu fetițelor sale, deși susținea că în următorii anii, acestea nu vor intra în contact cu noii săi parteneri de viață sau iubitele tatălui lor, deoarece sunt mult prea mici și nu ar trebui expuse la asemenea fapte.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.” a declarat Andreea Bălan.