Connect with us
Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei din cauza iubitului

Vedete

Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei din cauza iubitului

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, în locul ei venind Geanina Mihaela, fosta concurentă a unui concurs de stil, însă nu a precizat cu adevărat motivul. Cu toate acestea, i-a asigurat că va mai avea proiecte interesante la Kanal d. Pentru că toți au fost dezamăgiți de decizia ei de a părăsi această emisiune, a horătât să vorbească deschis despre motivele care au determinat-o să facă această schimbare și a explicat că principalul motiv este fiul ei. Cu toate acestea, surse apropiate vedetei au explicat că iubitul ei ar fi fost cauza alegerii ei, deoarece relația lor ar fi fost în pericol.

Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei din cauza iubitului

Decizia de a părăsi emisiunea a stârnit nemulțumiri pentru toți fanii vedetei. Astfel, Andreea Mantea a explicat că principalul motiv pentru care a luat această decizie este fiul ei, David, care a avut de suferit în urma acestei experiențe, mai ales că totul s-a petrecut în timpul pandemiei. Aceasta a mărturisit că cel mic începuse să simtă lipsa vieții din România și să își întrebe cât mai des mama dacă și copilăria ei a fost la fel, fără bunici alături, fără prieteni. Acesta devenise tot mai gânditor și a decis că nu merită să trăiască astfel de lucruri.

Cu toate acestea, surse apropiate Andreei Mantea susțin că iubitul ei ar fi fost motivul pentru care a decis să renunțe la viața de care se bucura în Turcia. Se pare că cei doi începuseră să aibă probleme în relație, având în vedere că distanța i-a despărțit o bună perioadă de timp și nu au putut fi un cuplu așa cum visau.

Banii din Turcia nu au oprit-o

Cei doi au decis că este momentul să recupereze clipele pierdute și să fie cu adevărat o familie, alături de fiul vedetei rezultat din relația cu Cristi Mitrea. Chiar dacă Puterea Dragostei i-ar fi adus câștiguri considerabile, de 8000 de euro pe lună, se pare că în plan financiar, lucrurile se vor mobiliza oricum, pentru că Andreea are proiecte noi.

Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună. Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie.”,

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top