Connect with us
Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență: "A venit și rândul meu, din păcate"

Vedete

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență: „A venit și rândul meu, din păcate”

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a intrat direct în sala de operație, deși a evitat pe cât posibil acest lucru. Se pare că este vorba despre niște probleme vechi de sănătate, care s-au agravat din cauza perioadei grele pe care Adriana a traversat-o în campania electorală.

Adriana Bahmuțeanu a fost operată

Adriana Bahmuțeanu a suferit o intervenție chirurgicală la verice care o tot deranjează de câțiva ani. Vedeta a vorbit deschis despre această problemă și a spus ce crede ea că a declanșat totul. Adriana a fost implicată direct în campania electorală pentru alegerile locale și se pare că asta a pus capac.

Ea a declarat pentru Wowbiz că, în timpul campaniei, a mers câte 20 de kilometri pe zi, pentru că a vrut să fie cât mai aproape de alegători. Vedeta crede că această dorință a costat-o scump, pentru că picioarele i s-au umflat atât de tare încât a trebuit să fie operată.

„În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație. Ar fi trebuit să mă operez de mai multă vreme, însă mi-a fost frică.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

În trecut, Adriana a mai avut o tentativă de a merge la operație, însă aceasta a eșuat. Vedeta a candidat, fără succes însă,  pentru funcția de primar la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

„Data trecută am venit împreună cu Mihai Mitoșeru și a ajuns el să fie operat în locul meu, pentru că medicii și-au dat seama că situația la el e mult mai gravă. Acum a venit și rândul meu, din păcate” , a declarat Adriana.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top