Connect with us
Adriana Bahmuțeanu mătură pe jos cu Jador și Rafaelo! „Habar nu să cânte”

Vedete

Adriana Bahmuțeanu luptă voluntar cu virusul: „Sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”

Adriana Bahmuțeanu se folosește de fiecare moment din viața ei. Dacă în ultima vreme nu am mai auzit de ea, asta este pentru că s-a ocupat de planul profesional. A făcut mari schimbări în acest domeniu și a ajuns voluntar în lupta contra Covid-19.

Adriana Bahmuțeanu luptă voluntar cu virusul: „Sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”

În plină pandemie când suntem sfătuiți să ne ferim de alte persoane pentru a nu ne infecta, unii oameni se aruncă în fața pericolului.

O astfel de persoană este Adriana Bahmuțeanu care a decis să devină voluntar în probabil cea mai dificilă perioadă prin care a trecut țara noastră în ultimul secol.

Această criză pandemică nu a modificat viața oamenilor doar prin prisma profesională, ci și pe partea emoțională, psihică. Cei care au fost infectați și vindecați de Covid-19 au cu siguranță ce povesti nepoților.

În această perioadă de pandemie, Adriana Bahmuțeanu a profitat de ocazie pentru a se reprofila, iar acum este masterandă în Psihologie clinică. De asemenea, este și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț. Pe deasupra s-a înscris și într-un program de voluntariat pentru a ajuta persoanele afectate de virus.

Din prea mult timp liber, dar mai ales din pasiune, Adriana a devenit voluntar. Ea oferă alături de alți 50 de voluntari, suport psihologic telefonic gratuit. Toți cei care au fost afectați de pandemie pot suna și discuta cu ea sau unul dintre colegii voluntari.

Adriana a declarat:

„Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să îmi ajungă vreo 5 ani și aștept vremuri mai bune. Mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”,pentru click.ro.

Ce părere aveți despre asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top