Connect with us

Vedete

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură despre divorțul lui Pepe. Ce acuzații îi aduce artistului

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă a șocat pe toată lumea. Cei doi soți au luat-o pe drumuri separate pentru că lucrurile nu mai mergeau deloc bine în mariajul lor și au evitat, astfel, scandalurile și tensiunile. Deși nu au lăsat impresia că s-ar petrece ceva între ei, se pare că momentul dureros a sosit și divorțul este tot mai aproape. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva , având în vedere că mereu au lăsat impresia că sunt un cuplu frumos, sudat, ferit de ochii lumii. Și Adriana Bahmuțeanu a comentat despre acest subiect, acuzându-l, în mare parte, pe Pepe.

Adriana Bahmuțeanu crede că Pepe nu se vindecase de Oana

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre despărțirea dintre Pepe și Raluca, având în vedere că ea a trecut printr-o astfel de experiență, dar și pentru că spune mereu lucrurilor pe față. Ea crede că această despărțire ar putea fi, totuși, una temporară, pentru că nu au mai dat semne până acum că nu s-ar înțelege bine. În plus, apropiații ar fi sărit acum pe ei pentru a-i determina să se împace, iar Bahmu le sugerează acestora să le dea timp și spațiu celor doi soți, pentru că doar ei știu ce este cel mai bine de făcut.

Mai mult, Bahmu înțelege prin ce trece Raluca Pastramă și prin ce a trecut în mariajul ei, explicând că nu este deloc ușor să fii căsătorită nu un artist, care mereu este asaltat de fane, are contact cu multe femei, ceea ce provoacă gelozie oricărei soții, indiferent de cât de bine ar merge relația. Mai mult, o soție de artist, care este mai mereu ocupat, plecat, va ajunge să se ocupe singură de copii, de treburile casei, ceea ce poate fi frustrant.

Celebra prezentatoare TV, Adriana Bahmuțeanu, crede că Pepe s-ar fi aruncat mult prea repede în relația cu Raluca Pastramă și acuză că nu s-ar fi vindecat complet atunci de despărțirea de Oana Zăvoranu. Ea susține că acesta ar fi avut nevoie de mai mult timp, să-și trăiască viața, nu să intre într-o altă relație serioasă, care a evoluat foarte repede și a dus la căsătorie și copii.

” Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.” , a adăugat Bahmu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top