Connect with us
Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Pepe, după ce cântărețul a anunțat că divorțează

Vedete

Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Pepe, după ce cântărețul a anunțat că divorțează

Oana Zăvoranu a reacționat la auzul veștii că fostul ei soț, cântărețul Pepe, divorțează de Raluca Pastramă. Vedeta nu s-a putut abține și a comentat pe marginea acestui subiect extrem de mediatizat în ultimele 24 de ore.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe

Oana Zăvoranu a încheiat de mult orice legătură cu Pepe, cel care i-a fost soț ani buni, dar nu s-a putut abține și a comentat divorțul cântărețului. În stilul caracteristic, amuzant și sarcastic în același timp, vedeta a spus că nu credea că poate apărea vreo știre mai rea decât coronavirusul.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Oana a continuat cu sarcasmul și a spus că nu știa de ce pisicile ei erau agitate și constipate de o vreme. Acum că a apărut știrea divorțului, pisicile s-au liniștit, a spus vedeta.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi”, a declarat Oana pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu și Pepe Pascu au fost căsătoriți din 2006 până în 2011. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și o căsnicie împlinită până la un punct. Oana spunea, la un moment dat, că are tot ce își dorește: un bărbat care o iubește și pe care îl iubește.

Din nefericire, fericirea s-a încheiat, iar cei doi au divorțat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp după divorț, Pepe a cunoscut-o pe Raluca Pastramă cu care s-a căsătorit și care i-a dăruit două fetițe.

Oana nu a crezut niciodată în relația dintre cei doi și a comentat mereu, răutăcios, căsnicia fostului ei soț. Acum ea a avut și un sfat pentru publicul din România, căruia i-a transmis să nu creadă tot ce se spune.

„Și nu mai puneți ‘botu la vrăjeli…e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasă că de Crăciun la ‘insisțentele fanilor….miraculos or să se ‘împece…chill…astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor…iar ‘soțu trebuia să învețe să ‘joace mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani…stai jos, nota 4”, a mai scris Oana pe Instagram.

Actrița l-a atacat pe Pepe și în ceea ce privește aspectul lui fizic, sugerând că și-a făcut intervenții de ordin estetic la față.

Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Pepe, după ce cântărețul a anunțat că divorțează

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top