Connect with us
Adriana Iliescu a vorbit deschis despre fiica sa, Eliza, după ce în presa tabloidă s-a scris că fetița ei ar chiuli de la școală.

Vedete

Adriana Iliescu a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa

Adriana Iliescu, cea care deține recordul pentru cea mai bătrână mamă din România, a rupt tăcerea după ce a fost acuzată că și-a scăpat fiica din mână.

După ce presa tabloidă a scris că fata sa, Eliza, ar chiuli de la școală, ea s-a decis să vorbească deschis pe marginea acestui subiect.

“Cu ajutorul lui Dumnezeu suntem bine, am petrecut frumos de Paște. Un pic triste de cele ce auzim că s-ar fi scris despre noi în ziare, că Eliza lipsește de la școală, dar vom rezolva și această probleme. Normal că nu lipsește! Eliza e clasa a 7-a, cum ar putea să absenteze?!

Merge și ea la patinoar cu fetele, cu prietenele ei după orele de curs și lumea a început să comenteze. Directoarea și diriginta ei s-au revoltat foarte tare când au văzut ce minciuni se spun despre Eliza. Tot dânsele m-au oprit să nu dau publicația respectivă în judecată. Cum să-și permită să vorbească așa despre copilul meu?! Știu ei cât de minunată este fata mea și ce copil am?! Normal că o mai las și cu prietenele la mall, la patinoar, că doar n-o să o cresc sălbatică. Dar să știți că mereu sunt însoțite de un adult, un parinte”, a declarat Adriana Iliescu pentru stirilekanald.ro.

Citește și: Cum arata acum fetita Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania

Citește și: Cum arată cea mai bătrână mamă din lume

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top