Connect with us
Adriana Iliescu se pregătește pentru ce e mai rău. Ce a făcut cea mai bătrână mamă din România

Vedete

Adriana Iliescu se pregătește pentru ce e mai rău. Ce a făcut cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a dat naștere unei fetițe la vârsta de 66 de ani, devenind astfel cea mai bătrână mamă din România. Ajunsă la o vârstă remarcabilă, se pare că fosta scriitoare deja a început să se gândească la cele mai negre scenarii ale vieții, motiv pentru care și-a pregătit din timp înmormântarea. Astfel, ea s-a ocupat deja de cele mai importante pregătiri, cumpărându-și chiar sicriul și un loc de veci. Află cât a costat locul pentru odihna veșnică în unul dintre cele mai scumpe cimitire.

Adriana Iliescu, loc de veci în cel mai scump cimitir din Capitală

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și-a pregătit deja înmormântarea, având în vedere că a ajuns la o vârstă destul de înaintată, respectiv 83 de ani. Pentru ca fiica ei să se poată descurca cu totul și să nu fie surprinsă de venirea neplăcutului eveniment, se pare că fosta scriitoare ar fi vorbit cu ea despre toate aspectele și a instruit-o pe adolescentă.

În plus, pentru a-i face treaba mai ușoară, se pare că Adriana și-ar fi cumpărat deja sicriul. Ea a explicat că este un subiect intim, însă a recunoscut că a recurs la acest gest și că nu i se pare nimic anormal, având în vedere împrejurările. În plus, ea și-a cumpărat de ceva timp și un cavou în cimitirul Ghencea, acolo unde un prețurile pot ajunge chiar și la 6000 de euro. Cea mai bătrână mamă din lume nu s-ar gândi la moarte, ci vrea ca totul să fie pus la punct, chiar și hainele în care va merge pe ultimul drum.

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de făcut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Și-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândește la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu.”, au dezvăluit surse apropiate Adrianei Iliescu.

De ceva timp, se pare că Adriana Iliescu și fiica ei s-ar fi mutat într-o casă de lângă Pitești, având în vedere că situația din București este destul de gravă din cauza pandemiei de coronavirus. Profesorul Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Adriana să-i dea naștere fiicei sale, susținea că nu a mai păstrat legătura cu Adriana, însă nu crede că ar fi putut păți ceva rău, deși vecinii se gândesc la asta, el fiind primul pe care l-ar fi contactat în caz de ceva.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top