Connect with us
Alex Bodi, atac la adresa Biancăi Drăgușanu. Blondina l-a înlocuit deja cu un turc

Vedete

Alex Bodi, atac la adresa Biancăi Drăgușanu. Blondina l-a înlocuit deja cu un turc

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de până acum. Relația lor a fost una extrem de agitată, cu numeroase despărțiri și împăcări, precum și scandaluri și acuzații dure unul la adresa celuilalt, precum infidelitate sau agresivitate. Deși mereu susțineau că separarea este definitivă, la scurt timp erau din nou văzuți împreună, de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat. Cu toate acestea, se pare că de această dată nu vor mai da înapoi, deoarece Bianca și-a găsit deja un alt partener, iar Alex Bodi îi adresează cuvinte jignitoare.

Alex Bodi, atac la adresa Biancăi Drăgușanu. Blondina l-a înlocuit deja cu un turc

Alex Bodi și celebra Bianca Drăgușanu nu mai formează din nou un cuplu. Cei doi s-au despărțit la data de 1 septembrie, chiar în ziua în care împlineau doi ani de relație, timp în care s-au separat de nenumărate ori. Anunțul cu privire la ruptura dintre cei doi a fost făcut chiar de către Bianca, care ar fi fost și cea care a pus punct relației și a cerut ca numele ai să nu mai fie asociat cu nimic legat de milionarul cu care s-a iubit.

Se pare că despărțirea nu a fost tocmai o tragedie pentru Bianca. Ea i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui Alex Bodi. Este vorba de renumitul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. Cei doi ar fi vorbit, inițial, câteva zile pe Instagram. Lucrurile au evoluat rapid între ei și Drăgușanca deja ar fi mers în vacanță în Turcia, unde noul iubit ar trata-o ca pe o prințesă.

După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, filmul care a făcut senzație în rândul tinerilor. Mai mult, ea s-ar fi pozat și într-una din mașinile milionarului.

Într-o postare pe internet, Alex Bodi a afirmat că, de această dată, el a fost cel care a pus căpăt relației cu Bianca. În plus, dintr-un schimb de replici din secțiunea de comentarii, se înțelege că Bianca ar fi dat fuga în brațele unui alt bărbat imediat după despărțire și că ea ar fi cea care caută bărbații, ceea ce-l face pe Bodi să o dea uitării.

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta.”, sunt cele două comentarii acide ale Biancăi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top