Connect with us
Alex Bodi, dus în carantină instituționalizată. Nu a respectat izolarea la domiciliu

Vedete

Alex Bodi, dus în carantină instituționalizată. Nu a respectat izolarea la domiciliu

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost dus în carantină instituționalizată noaptea trecută, la puțin timp după miezul nopții. Acesta trebuia să stea în izolare la domiciliu în perioada 13-26 iunie, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc mare de infectare. Acesta a fost prins la volan pe șoseaua Pipera, conducând un Lamborghini. De asemenea, a rămas și fără permis, depășind limita legală de viteză.

Alex Bodi, dus în carantină instituționalizată. Nu a respectat izolarea la domiciliu

Alex Bodi ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Marea Britanie. Acesta urma să termine perioada de izolare abia pe data de 26 iunie, însă noaptea trecută a fost prins de poliție gonind cu 104 km/h în localitate. Drept urmare, acesta a fost dus în carantină insituționalizată la Hotel Ramada și i-a fost reținut și permisul de conducere pentru 90 de zile. De altfel, a primit și o amendă în valoare de 2.175 de lei.

Se pare că aceasta n-ar fi prima abatere. El și Bianca Drăgușanu  au postat mai multe fotografii împreună atât în mașină, cât și în spații publice. De altfel, au fost surprinși împreună la mare în urmă cu câteva zile, imediat după întoarcerea în țară. După ce despărțirea lor a ocupat prima pagină a tabloidelor în ultima vreme, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Deși părea fericit lângă rusoaica Daria, pentru care a mers până în Londra și ar fi trebuit să stea în izolare, Bodi a decis să se întoarcă în brațele Biancăi și se pare că și ei i-a surâs ideea. Acesta a mers după Bianca pe litoral și au petrecut împreună într-un club de fițe.

În plus, el a participat și la o petrecere într-un club din București, alături de mai multe persoane. Din postările sale și ale Biancăi, se pare că nu a respectat deloc izolarea la domiciliu, părăsind locul și având contact cu mai multe persoane încă de la început.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top