Connect with us
Bianca Drăgușanu, declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: "Face ce face, tot la mine se întoarce!"

Vedete

Bianca Drăgușanu, declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „Face ce face, tot la mine se întoarce!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, cei care formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului, sunt din nou împreună. După nenumărate certuri și împăcări, chiar și după separarea de acum, despre care susțineau că ar fi fost definitivă, Bodi s-a întors în brațele Biancăi. Chiar dacă acesta a lăsat-o pe blondină pentru o altă femeie, rusoaica Daria Radionova, Bianca l-a iertat. Cei doi au comentat cele întâmplate, fiind surprinși împreună la mare.

Bianca Drăgușanu, declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „Face ce face, tot la mine se întoarce!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși împreună într-un club de pe litoral. Bianca ar fi mers acolo să se distreze, iar Alex Bodi a venit după ea. Acesta nu ar fi ezitat să facă gesturi tandre față de fosta lui soție, dansând împreună, în timp ce o ținea de mijloc. În plus, el ar fi încercat să o surprindă cu un ceas foarte scump, de 35.000 de euro. Bianca a decis să vorbească despre cele întâmplate, precizând că nu știe dacă este vorba de o împăcare. Ea a mărturisit că încearcă să îl înțeleagă pe afacerist și gesturile sale. Ea a declarat că nu vrea să comenteze prea mult această situație, ci lasă totul în voia lui Alex care, orice ar face, se întoarce în brațele ei.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil.”, a declarat Bianca.

Daria Radionova: „A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face! Îmi pare foarte rău de ea!”

Fosta iubită a lui Bodi, rusoaica Daria Radionova, nu a putut rezista și a răbufnit. Ea a declarat că nu este deloc afectată de cele întâmplate, mai ales că nu a avut prea mari speranțe în această relație, căreia a vrut să-i pună capăt de multe ori. De asemenea, ea a făcut declarații surprinzătoare, precum faptul că familia ei nu a fost niciodată de acord cu afaceristul, dar și că Bodi a susținut nu s-ar mai întoarce la Bianca, decât pentru rezolvarea anumitor probleme. Din aceste motive, ea a precizat că îi este milă de Bianca, mai ales că Bodi va continua să o înșele, la fel cum a făcut-o și până acum.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top