Connect with us
Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Bianca. Dovada că cei doi formează din nou un cuplu

Vedete

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Bianca. Dovada că cei doi formează din nou un cuplu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi sunt din nou împreună, după nenumărate scandaluri, certuri și împăcări. Deși după ultima despărțire, Bianca era foarte hotărâtă că nimic nu o va mai putea întoarce în brațele fostului ei soț, se pare că lucrurile s-au schimbat. După ce au fost suprinși împreună la mare, se pare că apropierea lor a continuat și acasă, ceea ce demonstrează că formează din nou un cuplu. Alex i-a transmis câteva cuvinte frumoase Biancăi chiar în spațiul public.

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Bianca. Dovada că cei doi formează din nou un cuplu

După o perioadă dificilă, în care au fost din nou despărțiți, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar forma din nou un cuplu. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat oficial relația, mai multe detalii îi dau de gol. Pe lângă timpul petrecut la mare, cei doi se pare că stau împreună și acasă. Chiar dacă pentru o scurtă perioadă, Alex și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, respectiv rusoaica Daria, el s-a întors tot la Bianca, căreia îi face cele mai frumoase declarații de dragoste.

În acest sens, bărbatul a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care ei par mai îndrăgostiți decât niciodată, dar și mândri că iubirea lor a învins din nou. Postarea a fost însoțită de un mesaj de dragoste, din care reiese că sunt la fel de apropiați ca înainte, dar mult mai serioși. Poate fi vorba aici de intențiile lor și de cum se vor comporta de acum în această relație, pe care o vor trata cu mai multă responsabilitate, având în vedere că au trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului.

 

View this post on Instagram

 

The same look … the same eyes … the same thoughts …but tooo serious! #us #🐅🐅 #❤️❤️

A post shared by Bodi Alex (@bodi_alexandru) on

Nici Bianca nu se lasă mai prejos și este foarte activă în social media. Sâmbătă seara, ea a participat la o petrecere fastuoasă alături de afacerist și a postat mai multe instastory-uri în care acesta o cuprinde tandru de talie și o soarbe din priviri. Se pare că cei doi nu se mai feresc și vor ca toată lumea să înțeleagă ce se întâmplă între ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top