Connect with us
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou în pragul divorțului

Vedete

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou în pragul divorțului

În ultima vreme Bianca Drăgușanu a fost surprinsă mai mult de una singură, așa că toată lumea a început să se întrebe dacă nu cumva există iarăși probleme în paradis. Se pare că lucrurile nu stau asa bine între ea și Alex Bodi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou în pragul divorțului

De-a lungul timpului relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a avut multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Se pare că cei doi sunt iarăși în pragul despărțirii. Cel puâin așa susține gurile rele, care spun că de data aceasta totul ar fi definitiv și iremediabil.

Alex Bodi a fost întrebat despre situația dintre el și soția sa și răspunsul lui a lăsat pe toată lumea pe gânduri. Din păcate nu este ceea ce așteapta toată lumea. Afaceristul a fost extrem de rece și scurt în declarații. „Eu nu vreau să dau declarații, dacă vreți să vorbiți, vorbiți cu ea, că ea este vedetă. Nu vreau să vorbesc, să-i intru în show”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru cancan.ro, referitor la un posibil divorț dintre el și Bianca Drăgușanu, lăsând loc de interpretări la îndemâna tuturor.

În mdo evident acest răspuns dă de înțeles că lucrurile nu sunt deloc roz între cei doi, mai ales că și Bianca a fost surprinsă tot singură în ultimele zile. Totodată, ea a început să posteze diverse mesaje controversate pe rețelele de socializare, iar fanii au început deja să o întrebe dacă ceva este în neregulă.

”Viața are un mod haios de a-ți arăta că lucrurile se rezolvă fix atunci când crezi că nu mai există rezolvare”, a fost un mesaj postat de vedetă, în urmă cu ceva timp.

Bianca a declarat recent că nu mai vrea să își expună viața privată și nu are de gând să mai vorbească despre căsnicia ei.

Citește și: Cum arată acum Nikita de România. Transformarea ei e incredibilă

Citește și: Horoscop 1 martie! Prima zi de primăvară vine cu vești senzaționale

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top