Connect with us
Horoscop 1 martie! Prima zi de primăvară vine cu vești senzaționale

Zilnic

Horoscop 1 martie! Prima zi de primăvară vine cu vești senzaționale

HUFF vă aduce horoscopul zilei de duminicp, 1 martie 2020.  Prima zi de primăvară vine cu provocări multe, dar și cuv ești bune! Taurii se bucură de vremea frumoasă de afară, iar Berbecii fac un schimb de idei cu alte persoane.

Horoscop 1 martie! Prima zi de primăvară vine cu vești senzaționale

Berbec

Simţi nevoia să te apropii de reprezentanţii generaţiei total opuse ţie, pentru că de acolo primeşti energia şi informaţia necesară pentru continuarea anumitor proiecte. Dacă cel tânăr eşti tu, baţi la uşa unui părinte sau a unui frate mai mare pentru că te va sfătui din experienţă. Dacă eşti din generaţia mai matură, vei vedea mereu un tânăr sau un copil că-ţi dă târcoale şi caută să absoarbă de la tine cunoştinţele pe care le deţii. Există un bun schimb între cei tineri şi cei maturi.

Taur

Dacă ai norocul să vezi azi un petic de cer senin, eşti fericit. Tu eşti meteodependent, astăzi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu ai parte de un pic de soare, eşti şi tu înnourat toată ziua, în schimb dacă soarele străluceşte pe cerul tău, ochii îţi sclipesc şi chipul ţi se luminează ca prin farmec. Parcă ţi-ai încărca bateriile direct de la soare, de aceea e bine să te comporţi ca floarea soarelui azi: unde vezi o rază, te întorci după ea, deci în nici un caz nu trage draperiile să te ascunzi în umbră. Ai nevoie de atingerea caldă a soarelui pentru a râde cu toată inima!

Gemeni

Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Numai printr-o astfel de escapadă simţi că trăieşti cu adevărat, pentru că eşti obosit, stresat şi ai neapărat nevoie de o evadare. Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

Rac

Nu ajunge doar să simţi cu intensitate, ci sunt momente când e nevoie să şi exprimi în cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emoţii frumoase, fie emoţii mai puţin plăcute. Comunicarea este esenţială în iubire, deci apropie-te de persoana iubită şi spune-i cu mai mult curaj ce gândeşti. Poate sunt sentimente profunde care merită transpuse în cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai uşor dacă fiecare şi-ar exprima punctul de vedere cu încredere în faţa celuilalt. Stai de vorbă cu jumătatea ta, pentru că, prin discuţii sincere, veţi putea rezolva cu succes o mulţime de probleme de cuplu.

Leu

Spune da schimbărilor, oricât de drastice, ba chiar riscante par! Tu eşti un curajos din fire, nu te sperii atât de uşor când vezi că se dărâmă sub ochii tăi tot edificiul, deci e chiar indicat să razi totul şi s-o iei de la capăt. Eşti în faţa unei mari provocări, aşa e, dar ţie îţi place. O accepţi cu încredere că va aduce apoi ceva mult mai bun. Eşti conştient că uneori, ca să creezi o lume mai bună trebuie mai întâi s-o dărâmi pe cea veche, şi într-un astfel de moment decisiv eşti şi tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepţi cu braţele deschise, asumându-ţi toate riscurile.

Fecioară

Priveşte în jurul tău să vezi persoanele în vârstă care ar avea mare nevoie de o vorbă bună, de un sprijin, de prezenţa ta. Sigur ai un părinte, un bunic, un om pe care îl admiri şi îl respecţi, dar care nu se mai află în forma sa fizică de odinioară. Numai dacă i-ai da un semn şi ar însemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ţi azi aminte de bătrâni. Ştii cum se spune: cine n-are bătrâni, să-şi cumpere, dar dacă tu îi ai (încă) alături, preţuieşte-i! Vei vedea în ochii lor o recunoştinţă greu de egalat în altă parte, deci oferă-le ca dar în această zi câteva minute din viaţa ta. Le vindecă orice boală, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!

Balanţă

Uneori, primeşti soluţii la problemele care te frământă pe căi mai puţin obişnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care îl auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune soluţii în situaţia de faţă, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe stradă, la o idee sosită prin telefon sau de la radio, pentru că pe calea sunetului va ajunge la tine răspunsul de care aveai nevoie. Chiar şi o melodie auzită din întâmplare în tramvai poate conţine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile pâlnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

Scorpion

O gândire pozitivă, tonică, optimistă e creatoare de adevărate miracole şi tu ştii deja foarte bine asta, pentru că ţi-ai dovedit de multe ori înainte că atunci când spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se întâmplă. Acelaşi lucru trebuie să-l faci şi azi, pentru că eşti în faţa unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesională sau renumele tău de profesionist, deci faci un pas în faţă cu încredere deplină în ceea ce ştii. Nici urmă de trac, nici urmă de nesiguranţă în vorbele tale, iar această atitudine de stăpân pe situaţie te va ajuta să-ţi atingi scopurile mult mai uşor. Tu faci un pas azi cu încredere maximă că de aici se va naşte cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunităţii de a arăta cine eşti, ce poţi  şi câte ştii!

Săgetător

Este o zi luminoasă, în care optimismul naşte optimism, zâmbetul sincer pe faţă declanşează alte zâmbete în jur. Dacă vrei ca ziua să se menţină în acelaşi ton până diseară, nu renunţa la această stare de bine care te copleşeşte. Cu cât mai multe motive apar pentru a te simţi bine în pielea ta, cu atât profită mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni când ai asemenea atitudine. Reuşeşti să vezi în jurul tău doar ce-i mai frumos şi mai vesel, nu te abaţi de la gândirea pozitivă şi descoperi în oamenii din jur doar faţa lor prietenoasă şi bună. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primeşti, o generezi în jur ca o făclie care încălzeşte totul în jurul ei!

Capricorn

O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta şi devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Probabil îţi vine o idee nouă care te poate propulsa într-o cu totul altă direcţie decât înainte şi devii din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt. Cu cât te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atât motivaţia ta creşte mai mult, şi abia aştepţi să culegi roadele acestor planuri măreţe. Eşti conştient că depinde numai de tine felul cum îndeplineşti acest vis, dar important e să menţii aprinsă această scânteie şi s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Vărsător

Dacă nu-ţi ţii sub control nervii, astăzi, rişti să rupi totul la primul impuls şi să porneşti într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de ani de zile, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că ai ajuns într-un impas, sunt mai mari astăzi, de aceea ar fi bine să te calmezi înaintea oricărei decizii cu iz categoric. Dacă o iei la nervi, sub imperiul emoţiilor negative de moment, ai putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai târziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

Peşti

Deşi totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că totul urmează totuşi o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmezi aproape într-o doară, ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie! Există şi reguli de urmat, şi limite stricte, dar norocul tău e că reuşeşti să vezi doar partea pozitivă a acestui proces, fără să te cramponezi de ce nu ai voie să faci. Fii sigur că eşti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exerciţiu, astfel încât să poţi spune la capăt că toate s-au desfăşurat exact aşa cum doreai. Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Sursa: ACVARIA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top