Connect with us

Vedete

Cum arată acum Nikita de România. Transformarea ei e incredibilă

Nikita, pe numele său Mihaela Ispas, a fos una dintre cele mai îndrăgite vedete de la tv. Ea a fost una dintre marile descoperiri ale lui Dan Diaconescu. După ce s-a lansat în emisiunea lui, Nikita a ajuns vedetă națională și a început să apară des la toate posturile de televiziune, scrie STIRITV.RO

Cum arată acum Nikita de România. Transformarea ei e incredibilă

Nikita a devenit rapid ținta tuturor glumelor, însă femeia cu suflet de bărbat părea să nu fie conștientă de asta. Ea se lua la harță cu toți invitații de pe la emisiunile televizate, îi amenința cu bătaia și făcea show oriunde mergea. Deși multă lumea o îndrăgea, Nikita a decis să se retragă din viața publică și a plecat în Spania, unde s-a căsătorit și a făcut doi copii frumoși care îi bucură sufletul.

Acum Nikita are două fetițe pe care le răsfață ori de câte ori are ocazia, iar asta se vede din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Viața ei este una liniștită și fericită acum. Recent, ea a postat câteva fotografii cu copilașii ei, care au avut parte de o zi specială.

Nikita

Nikita

Fetițele fostei vedete tv se numesc Mihaela Cristina și Mihaela Vanessa. De ziua lor Nikita a postat câteva fotografii și a scris mesaje frumoase pentru fetițele ei: ”La mulți ani îngerașilor mei. De ziua îngerașului meu mic!💖💖💖💕💕 Numai cadouri. La mulți ani, puiul mamii!😘😘💝💝💐💐🎊🎉📦. De ziua iubirii mele Cristiana💖💖💕💕💕Numai cadouri!👌💐💝🎊🎉📦. La mulți ani, viața mea.💝🎊🎊🎉📦😘😘”, au fost mesajele postate de Nikita pe Facebook.

Citește și: Carmen de la Sălciua a recunoscut despărțirea de Culiță Sterp

Citește și: Horoscop 1 martie! Prima zi de primăvară vine cu vești senzaționale

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top