Connect with us
Survivor 2021. Care este premiul pus în joc pentru câștigător, dar și pentru locul secund

TV

Survivor 2021. Care este premiul pus în joc pentru câștigător, dar și pentru locul secund

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții televizate ale momentului, care se bucură de mare succes încă de la primul sezon. Concursul este unul destul de greu, care, pe lângă aptitudinile sportive, îți testează și răbdarea, reacțiile în momente încordate și te face să descoperi despre tine ceea ce ai fi reușit să afli niciodată. Pe lângă asta, premiul cel mai este extrem de motivant.

Cât este premiul cel mare la Survivor

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului. Cu prilejul acestui concurs, toți participanții își testează limitele răbdării, rezistența condiții precare de trai precum lipsa unui pat, a confortului de acasă, precum și a mâncării, având în vedere că mănâncă doar cine câștigă, doar atunci când probele oferă un astfel de premiu.

Totuși, pe lângă împlinirea sufletească și satisfacție, premiul cel mare este unul destul de motivant. Banii sunt mulți, ceea ce îi ambiționează și mai tare pe concurenți și îi determină să lupte cu toate armele lor pentru a ajunge în finală și pentru a obține premiul cel mare. Faimosul sau Războinicul care va învinge în această competiție se va întoarce în România mai bogat cu 250.000 de lei.

Niciunul dintre ceilalți concurenți nu poate spune că a participat degeaba, pentru că experiența este unică și pentru fiecare reprezintă o lecție, mai valoroasă decât orice premiu în bani. Mai mult, toți vor demonstra atât celor de acasă, cât și lor, că sunt luptători.

Foamea, cel mai mare inamic

Foamea este una dintre cele mai mari probleme de la Survivor. Doar cei care câștigă anumite probe primesc mâncare din partea producției, drept răsplată, în timp ce restul trebuie să se descurce cu o cantitate mică de orez sau alte fructe pe care le pot procura din sălbăticie, însă ofertele nu sunt prea multe, pentru că doar nuca de cocos se găsește ușor.

Cei care nu fac parte din competiție au mese regulate. Totuși, prezentatorul Daniel Pavel a declarat că mănâncă doar o dată pe zi, în semn de solidaritate pentru concurenți.

Din echipa Faimoșilor fac parte Jador, Alexandra Stan, Cătălin Moroșanu, Majda, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Giorgiana-Elena Lupu și Simona Hapciuc.

Pentru Războinici joacă  Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top