Connect with us
Ana Porgras a ajuns în țară. Ce simte Faimoasa după ce a fost eliminată

Vedete

Ana Porgras a ajuns în țară. Ce simte Faimoasa după ce a fost eliminată

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor, deși se aștepta să reziste până în finală. Fosta Faimoasă s-a întors în țară, dar deja duce dorul colegilor și Republicii Dominicane, de care nu se aștepta să se despartă atât de repede. Ana a fost așteptată la aeroport de prieteni și a fost foarte emoționată.

Ana Porgras s-a întors de la Survivor

Ana Porgras a fost una dintre cele puternice concurente de la Survivor. Nimeni nu se aștepta ca sportiva să fi fost eliminată și eliminarea ei chiar a provocat controverse. Fanii au încercat să o readucă în competiție și s0au mobilizat pentru semnarea unei petiții în acest sens, dar nu a fost cu succes. Ea le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și au depus astfel de eforturi.

La aeroport, Ana a declarat că a fost o experiență dificilă, dar frumoasă, pentru care a meritat să facă atâtea eforturi. Ea regretă mult că a plecat din Republivă, pentru că își dorea să rămână până în finală. Totuși, ea nu a fost supărată deloc din cauza eliminării și nu are gânduri de răzbunare pentru colegii ei care au votat-o.

„M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor, ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală. Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce”, a adăugat Faimoasa.

Ana Porgras îl vede câștigător pe Zanni

Ana Porgras și Zanni au avut o relație interesantă pe parcursul competiției. Cei doi erau foarte apropiați, vorbeau mult când erau la Survivor și se simțeau bine unul în compania celuilalt, chiar își dădeau sfaturi și se susțineau. Când Ana se simțea rău, Zanni era cel care o încuraja și o făcea să-și recapete puterea.

Ana speră că fostul ei coleg va câștiga competiția, pentru că merită din toate punctele de vedere. Fosta Faimoasă este de părere că este foarte capabil din punct de vedere sportiv și are și un caracter demn de un câștigător.

„Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, a mai spus fosta gimnastă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top