Connect with us
Ana Porgras, dezamăgită după eliminare. Colegii sunt devastați

TV

Ana Porgras, dezamăgită după eliminare. Colegii sunt devastați

Competiția Survivor devine din ce în ce mai dificilă. Sunt eliminați până și cei mai puternici concurenți, semn că lucrurile se complică și concurența este foarte mare. Ana Porgras a plecat și ea de la Survivor 2021, deși nimeni nu se aștepta. Ea a fost propusă spre eliminare de către colegi și este complet dezamăgită de alegerea lor. Sunt și Faimoși care regretă plecarea, considerând că este o concurentă bună.

Ana Porgras, dezamăgită de rezultat

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor 2021. Deși a intrat târziu în competiție, se pare că drumul ei a fost unul destul de scurt, de care nu s-a putut bucura prea tare. Sportiva era foarte determinată și și-ar fi dorit să ajungă mai departe, dar se pare că ceilalți Faimoși au avut alte planuri pentru ea.

Deși nu se aștepta, Faimoasa a fost eliminată, primind cele mai puține voturi din partea publicului. Ea a mărturisit că nu se aștepta ca drumul ei să se termine aici și este extrem de dezamăgită. În ziua eliminării, ea ar fi fost foarte agitată și simțea că ceva nu va fi bine.

Ea a învățat aici să fie mai răbdătoare, mai puternică, iar pentru asta este extrem de recunoscătoare. Ea le-a mulțumit celor de acasă pentru susținere și a vorbit deschis despre toată experiența.

„A venit momentul să vă fac un story. Nu știu dacă au sens cuvintele, nu cred. Cred că lucrurile astea se simt. Ați văzut și voi. Mi-e destul de greu să vorbesc acum, dar am vrut să fac treaba asta să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră și pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Vă iubesc tare mult. Așa e viața, o să iau treaba asta ca atare cu toate că în sufletul meu e un mic haos. Fiecare cu părerea lui”, a spus Ana pe Instastory.

Zanni, devastat de plecarea Anei

Sebastian și Jador au votat-o pe Ana și au trimis-o acasă. Jador a declarat că nu simțea să facă această alegere, pentru că Ana este o concurentă bună, dar a votat la întâmplare. Zanni a fost foarte afectat de plecarea prietenei sale, cu care s-a înțeles foarte bine.

Cântărețul a izbucnit în lacrimi după ce Ana și-a luat la revedere de la echipă. Ceilalți au încercat să-l consoleze pe Zanni, pentru că și ei erau la fel de marcați.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top