Connect with us
Anca, fosta concurentă de la „Exatlon”, a făcut marele anunț: „Locul meu este în echipa „Faimoșilor”. Cui i-ar putea lua locul

Vedete

Anca, fosta concurentă de la „Exatlon”, a făcut marele anunț: „Locul meu este în echipa „Faimoșilor”. Cui i-ar putea lua locul

După ce a fost elimintată de la Exatlon, Anca Mihăilescu vrea să se întoarcă din nou în Republica Dominicană, de data aceasta în echipa „Faimoșilor”.

Fosta concurentă din echipa războinicilor a tot glumit săptămâna trecută și chiar a mers și mai departe pentru a fi alături de echipa „Faimoșilor”, după ce foștii colegi de la „Războinici” au nominalizat-o pentru a se întoarce în România.

Imediat după eliminare, Anca a dezvăluit că și-ar dori să se întoarcă, însă nu alături de foștii colegi, ci alături de Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Valentin Chiș, Anca Surdu, Diana Belbiță, Diana Bulimar și Larisa Vasile.

„Am tot glumit și am făcut mici aluzii până acum referitor la echipa pe care o susțin, însă chiar am făcut o cerere oficială pentru a merge în echipa „Faimoșilor”!

Echipa „Războinicilor” nu m-a meritat, să zică merci că am fost acolo și m-au cunoscut! Au avut destule de învățat! Cred că locul meu e în echipa „Faimoșilor” și sper să fiu acolo!”, a spus Anca Mihăilescu în emisiunea „WoWbiz”.

Iar visul său ar putea deveni realitate, deoarece de câteva zile, una dintre cele mai iubite concurente de la „Faimoși”, Anca Surdu, este accidentată și în imposibilitatea de a susține probele. Însă dacă Anca Surdu se va face bine,  Anca va trebui să se bucure numai să privească emisiunea din fața televizorului.

Anca a avut numeroase conflicte cu foștii colegi

Iar pentru ca visul să devină realitate, Anca a început din weekend să ia lecții de înot, după ce în timpul emisiunii a recunoscut că înotul nu este un punct în plus al său.

Nu se știe însă dacă visul său va deveni realitate, însă, cu siguranță că ar fi o mare surpriză dacă s-ar întoarce la „Exatlon”, deoarece a avut mai multe conflicte cu concurenții din ambele echipe.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: “El va sta la Exatlon până la…

Andrei Stoica a revenit în țară și spune ce nu s-a văzut la Exatlon: “Trebuie să…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top