Connect with us
Giani Kiriță este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon. Fiica sa, Roxana, a vorbit despre viitorul său în competiție.

TV

Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: „El va sta la Exatlon până la…

Giani Kiriță este unul dintre cei mai importanți concurenți din echipa Faimoșilor de la Exatlon.

El a demonstrat că este motivat să își ducă echipa spre victorie și să câștige marele premiu pus un joc.

Din păcate, acesta are de suferit din pricina accidentărilor. Aceste accidentări îi dau emoții și Roxanei, fiica sa, și cel mai mare susținător al dinamovistului de la Exatlon.

“Tata va sta la Exatlon până la final. Nu știu dacă va câștiga, nu pot să fiu sigură de asta pentru că depinde de foarte multe lucruri. Dacă nu s-ar fi accidentat pe parcurs, ar fi fost posibil.

Așa, tot ce pot să spun e că va rezista, va sta până la final. Bine, dacă nu vor exista și alte accidentări”, a declarat Roxana Kirita, conform kanald.ro.

Te-ar putea interesa și: Exatlon: Mesajul lui Vladimir Drăghia pentru tineri

Exatlon a devenit rapid, inca de la debut, cel mai iubit reality din Romania, un adevarat fenomen, care a insuflat tuturor categoriilor de public, copii, tineri, parinti sau bunici, dorinta de competitie si dragostea pentru sport.

Fiecare editie este urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani, trei ore pe zi, cinci zile din saptamana.

Setea pentru sport, dorinta de apartenenta intr-o echipa si identificarea cu valorile si principiile modelelor de la “Exatlon”, fie ei Razboinici sau Faimosi, sunt transpuse in miile de mesaje, pe retelele sociale postate de fanii reality-ului.

“Exatlon” nu este doar un show TV, ci a devenit un liant intre generatii, concursul sportiv care raspandeste cu rapiditate printre tineri, mesaje clare, obiective si atat de necesare: sportul face bine, fairplay-ul este o valoare fundamentala.

In Arena de aseara, inainte ca Razboinicii sa isi nominalizeze coechipierii spre eliminare, Vladimir Draghia a tinut un discurs emotionant, transmitand tinerilor din intreaga tara un mesaj demn de un adevarat invingator.

Sportul este o constanta in vietile celor care vor sa aiba un psihic puternic intr-un fizic de invidiat, este solutia pe care o pot urma tinerii pentru a-si atinge mai usor telurile, pentru a cunoaste cu adevarat echilibrul, bucuria de a trai.

Mai mult, sportul te ajuta sa treci cu fruntea sus peste esecuri majore, sa te disciplinezi si sa-ti regasesti resursele.

“Sportul este bun, dar si necesar. Sportul este o forma de educatie, si nu doar sportiva. Te educa pe toate planurile, chiar si pe cel emotional.

Daca vorbesc despre tineri, cred ca o invatatura foarte buna ar fi faptul ca suferinta chiar trebuie traita. In pofida mesajelor care de cele mai multe ori iti spun sa treci cat mai repede, eu chiar cred in suferinta si stiu ca isi are rostul ei.

Daca nu o simti, nu ai cum sa treci cu adevarat peste ea si sa ajungi sa te bucuri de momentele frumoase”, a spus Vladimir Draghia.

Pentru actorul si sportivul Vladimir Draghia, esecul este obligatoriu pentru a evolua. Suferinta care decurge dintr-o infrangere se va transforma, mai tarziu, in victorie. Iar asta s-a vazut, de nenumarate ori, chiar in evolutia concurentilor de la “Exatlon”.

“Nu fac cea mai mare drama din esecul respectiv, dar trebuie sa il traiesc pentru a putea invata ceva din el. Stiu ca doar datorita lui voi putea fi fericit!”, a completat Vladimir Draghia.

1 Comment

1 Comment

  1. Nae

    2018-03-17T23:01:17+02:00 at 23:01

    Exatlon a devenit o mizerie tipic romaneasca. Era chiar incredibil sa devina altceva cu concurenti romani. Azi am vazut un taranoi care isi ”incuraja” echipa facind afirmatii mizerabile asupra unei femei si nimeni nu a intervenit, nici femeile si nici ”barbatii” din concurs. Taranoiul abuza o femeie puternica si NIMENI nu s-a simtit sa ii ia apararea. Nu m-ar mira sa o si bata sau sa o violeze … ar fi exact in tipologia nationala. Daca se continua asa, incetez sa mai urmaresc o mizerie fara sportivitate si fara decenta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top