Connect with us
Vulpița nu scapă de probleme. E la un pas să-și piardă fetița

Vedete

Vulpița nu scapă de probleme. E la un pas să-și piardă fetița

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. De când au venit la București, fetița lor de patru ani se află în grija bunicilor paterni, iar aceasta nu și-a mai întâlnit de multă vreme părinții. Astfel, Veronica este pe punctul de a o pierde pe cea mică. Soacra ei este decisă să-și dea nora în judecată pentru ca aceasta să decadă din drepturile părintești.

Vulpița nu scapă de probleme. E la un pas să-și piardă fetița

Faima și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor și să nu o mai viziteze. Audiența i-a îndepărtat de satul în care locuiau și succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei și la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația.

Astfel, soacra Veronicăi, respectiv mama lui Viorel, susține că și-a angajat un avocat și că vrea să o dea în judecată pe Vulpița pentru a fi decăzută din drepturile părintești, având în vedere că nu își asumă responsabilitățile acestui rol.

Femeia spune că Vulpița a jucat doar rolul de mamă, că în ultimele 7 luni nu s-a interesat de soarta fetiței decât atunci când venea cu camerele de filmat după ea, pentru a da bine pe micile ecrane. Nu a interesat-o nici dacă are ce să mănânce Maria, nici că plângea de dorul mamei sale, având în vedere că are o vârstă fragedă și ar fi avut nevoie de mama sa. Soacra Vulpiței spune că ultima dată când tânăra a venit la Blăgești, i-a dat fetiței 200 de lei în fața camerei, și i-a luat înapoi când a plecat.

Vulpița, prinsă în fapt

Nici sătenii nu sunt prea mândri de Vulpița. Aceștia susțin că tânăra le-a făcut localitatea de râs și că acum cu toții au auzit de Blăgești, dar nimeni nu are cuvinte de laudă. De curând au apărut compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top