Connect with us
Anca Serea și familia, suspecți de coronavirus. Cum se simt acum

Vedete

Anca Serea și familia, suspecți de coronavirus. Cum se simt acum

Anca Serea și Adi Sînă, precum și copiii lor, sunt suspecți de coronavirus. Familia Serea-Sînă a intrat în contact direct cu persoane care au contractat virusul, motiv pentru care au decis să se testeze, pentru a afla dacă sunt sănătoși sau au fost și ei infectați, la rândul lor, cu nemilosul virus. Având în vedere că ei sunt foarte preocupați de starea lor de sănătate, au decis să se testeze la domiciliu, iar o echipă de cadre medicale specializate s-a deplasat la ei. Află cum se simt în acest moment.

Anca Serea a fost testată de Covid-19

Anca Serea, Adi Sînă și restul familiei sunt suspecți de coronavirus. Se pare că ei au intrat în contact cu persoane apropiate depistate pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care au decis să se testeze. Anca este foarte grijulie cu familia ei și se protejează pe cât posibil de virusul care a lovit omenirea, deoarece se teme de acesta. Astfel, a decis că testarea la domiciliu este cea mai bună soluție. Anca a distribuit un story pe Instagram în care prezenta venirea unei echipe medicale pentru testare.

Anca a precizat că niciunul dintre ei nu are simptome specifice, însă au vrut să se asigure că lucrurile nu scapă de sub control. Ea anunță că au făcut atât PCR-ul,cât și testul de sânge. Anca le-a transmis urmăritorilor ei că este de datoria noastră să ne protejăm și să avem grijă și de cei din jurul nostru. Vedeta a explicat mereu că se teme de acest virus și că face tot ce poate pentru a se proteja atât pe ea, cât și pe cei din restul familiei.

Ea a vrut să-i asigure pe fanii ei că sunt bine, pentru că a primit multe întrebări legate de starea ei de sănătate, motiv pentru care i-a anunțat că au fost testați. Ea le-a explicat insistent fanilor că trebuie să fie atenți la tot ce fac în această perioadă și să trateze cu seriozitate această boală.

Nu este prima dată când vedeta vorbește despre acest virus. Ea se descurcă greu în această perioadă, având în vedere că cei mici fac cursuri online. În plus, evită să-i ducă pe copii în spațiile publice și este foarte grijulie.

„Și pentru mine este destul de grea această perioadă pentru că există și școala online, trebuie să și gătim, programul este program. Evităm să-i mai scoatem pe cei mici în locuri publice. Și recunosc că este o perioadă destul de grea pentru noi. E atât de solicitantă școala online. Eu am noroc că Sara își face temele singură și este foarte serioasă și implicată. Cu David am ceva probleme pentru că în fiecare dimineață trebuie să trag de el pentru că nu se trezește. Se culcă noaptea foarte târziu și dimineața trebuie să trag de el pentru că și așa are ceva absențe.”, a spus Anca Serea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top