Connect with us
Anda Adam ar fi divorțat. Semnele sunt tot mai clare

Vedete

Anda Adam ar fi divorțat. Semnele sunt tot mai clare

De ceva timp, se tot vorbește despre divorțul dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu. Deși vedeta a intervenit de mai multe ori și a negat de fiecare dată aceste zvonuri, semnele că cei doi nu mai formează un cuplu sunt tot mai multe și din ce în ce mai evidente. De curând, un alt detaliu a atras atenția asupra celor doi soți și divorțul pare tot mai credibil.

Anda Adam nu ar mai forma un cuplu cu Sorin

Un alt detaliu iese la iveală. Dacă până acum se spunea că Anda Adam și Sorin Nicolescu nu mai sunt împreună, însă locuiesc în aceeași casă de dragul fetiței lor, se pare că situația s-a schimbar acum. Cei doi nu au mai fost surprinși împreună de mult timp și chiar se spune că Sorin s-ar fi mutat la Constanța. Mai mult, și-ar fi serbat fiica separat, nu ca o familie.

Zvonul că Anda Adam și Sorin nu ar mai forma un cuplu a apărut în urmă cu luni bune. Atunci, toată lumea observase că cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare. Mai mult, toate fotografiile cu cei doi de pe conturile lor au dispărut de ceva timp, inclusiv cele vechi, iar altele noi nu au mai fost postate, deși Anda este foarte activă în mediul online. Unul dintre cele mai evidente detalii a fost faptul că niciunul dintre cei doi soți nu mai poartă verigheta.

Cu toate acestea, Anda a intervenit asupra acestei situații și a declarat că nu a divorțat și că nu se pune problema de așa ceva. Ea a explicat că sursa acestor bârfe ar putea fi vreun vecin care ar fi putut auzi o ceartă dintre ea și Sorin, însă a mărturisit că așa ceva nu poate fi un semn de divorț, având în vedere că toată lumea se ceartă.

Cea mai interesantă declarație a ei a fost cea din care a reieșit faptul că nu ar putea sta lângă un bărbat doar de dragul copilului, deoarece acesta ar avea de suferit din cauza relației false dintre părinții lui.

„Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.”, a declarat Anda în urmă cu ceva timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top