Connect with us
Anda Adam, noi dezvăluiri despre divorț: "Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta!"

Vedete

Anda Adam, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta!”

Anda Adam a intrat în atenția publicului, după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar vrea să divorțeze de Sorin Niculescu. Unele detalii observate în mediul online, precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor, susțin aceste ipoteze.  Anda Adam a urmărit tot ceea ce s-a spus despre mariajul lor și a decis să reacționeze pentru a-i lămuri pe fanii ei, negând totul. Acum, însă, Anda a făcut noi dezvăluiri, resemnându-se, parcă, cu situația în care se află căsnicia ei.

Anda Adam, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta!”

Anda Adam a vorbit despre cum decurg lucrurile în căsnicia ei. A mărturisit că ea și soțul ei au întâmpinat și momente mai puțin plăcute, în care lucrurile nu au mers atât de bine, ca în orice altă familie. Cu toate acestea, ea susține că nu se teme de un eventual divorț și ar fi pregătită pentru o astfel de schimbare, mergând mereu pe mâna destinului.

Este de părere că doi oameni care sunt făcuți unul pentru altul și le-a fost scris să formeze un cuplu, vor rămâne împreună, indiferent de greutăți. În plus, ea este foarte liniștită și crede că se va împăca cu soțul ei atunci când va fi cazul, iar în caz contrar, va accepta situația, pentru că este o persoană realistă și acceptă tot ce îi oferă viața.

„Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare „Ce este scris să fie, este”. Eu cred că oamenii sunt făcuți să rămână împreună pentru că așa le este scris. Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta când m-am căsătorit.”, a declarat Anda.

Anda va anunța eventualul divorț

Într-o intervenție anterioară, Adam a mărturisit că, deși între ea și soțul ei au apărut anumite nemulțumiri, cei doi sunt încă împreună. Ea le-a transmis fanilor săi că este un om asumat și că atunci când va fi nevoie, ea va comunica pe rețelele de socializare principalele evenimente din viața sa. În plus, ea nu a vrut să intre prea mult în detalii despre acest subiect, precizând că niciodată nu și-a expus viața personală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top