Connect with us
Detalii noi despre divorțul Anda Adam- Niculescu. S-au tot certat și împăcat!

Vedete

Detalii noi despre divorțul Anda Adam- Niculescu. S-au tot certat și împăcat!

Anda Adam a intrat în atenția publicului, după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar vrea să divorțeze de Sorin Niculescu. Unele detalii observate în mediul online, precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor, susțin aceste ipoteze.  Anda Adam a urmărit tot ceea ce s-a spus despre mariajul lor și a decis să reacționeze pentru a-i lămuri pe fanii ei, negând aceste zvonuri. Cu toate acestea, continuă să apară dovezi conform cărora cei doi ar avea probleme în căsnicie.

Detalii noi despre divorțul Anda Adam- Niculescu. S-au tot certat și împăcat!

Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani și au pozat mereu într-o familie fericită. Între ei, lucrurile au evoluat rapid. S-au mutat împreună după o săptămână de relație, iar bărbatul cu 5 ani mai tânăr a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam o lună mai târziu. Nu părea să aibă probleme de cuplu, însă nefericitul eveniment din viața lor ar fi declanșat unele certuri. Sorin a avut probleme cu legea și a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Surse din anturajul celor doi susțin că, deși Sorin a scăpat de închisoare, s-a ales cu probleme în căsnicie. Acesta ar fi fost stresat și a început să-și neglijeze responsabilitățile, punând presiune asupra Andei. Certurile tot mai dese au pus stăpânire pe cei doi, ceea ce face ca detalii despre divorț să se adeverească. Deși cei doi își doresc să rămână împreună, se pare că situația îi împinge să facă acest pas.

„După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri.”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Reacția Andei Adam la zvonurile despre divorț

Artista a vorbit pentru prima dată despre situația căsniciei sale și a decis să pună capăt tuturor speculațiilor care au circulat în ultimele zile, în urma cărora a primit numeroase telefoane. Astfel, Anda Adam a mărturisit că, deși între ea și soțul ei au apărut anumite nemulțumiri, cei doi sunt încă împreună. Ea le-a transmis fanilor săi că este un on asumat. Atunci când va fi nevoie, ea va comunica pe rețelele de socializare principalele evenimente din viața sa.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top