Connect with us
Anda Adam și-a prins soțul și a început războiul! Sorin a călcat strâmb

Vedete

Anda Adam și-a prins soțul și a început războiul! Sorin a călcat strâmb

Celebra Anda Adam are mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani. Deși în plan muzical stă foarte bine, se pare că are o mulțime de probleme în căsnicie. Relația ei cu Sorin Niculescu nu funcționează așa cum trebuie și de-a lungul timpului au apărut multe zvonuri că se pregătesc de divorț. De curând, s-a aflat că acesta o înșală și a început războiul între Anda și rivala ei.

Anda Adam, atac dur la adresa amantei

Anda Adam și Sorin Niculescu au ceva probleme în căsnicie. Deși artista a negat divorțul de mai multe ori și a explicat că nu au probleme, decât mici neînțelegeri ca orice alt cuplu, se pare că nimic nu este roz între cei doi. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal între presupusa amantă și celebra artistă.

De curând, Anda Adam ar fi găsit în telefonul soțului conversații dubioase cu o altă femeie. Artista nu a stat deloc pe gânduri și i-a transmis acesteia mesaje dure și amenințări, motiv pentru care Dana, presupusa amantă, a făcut totul public.

Anda Adam susține că această femeie încearcă să îi strice căsnicia și nu recunoaște că soțul ei a greșit în vreun fel, continuând să arunce cu săgeți către aceasta. Ea ea scris mesaje pe rețelele de socializarem, unde a jignit-o și a amenințat-o. Mai mult, ea susține că tânăra ar avea nevoie de un nou bărbat care să o sponsorizeze, așa cum ar fi făcut-o și alții.

„Ce interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropos. Ți-a plecat sponsorul.”, i-a scris Anda Adam

Rivala Andei Adam, răspuns dur pentru artistă

Presupusa amantă a lui Sorin Niculescu a explicat că nu s-a întâlnit niciodată cu bărbatul și nici pe Anda Adam nu o cunoaște personal. Ea a explicat că Sorin a fost cel care i-a dat follow pentru a verfica pe profilul ei ceva legat de soția lui, motiv pentru care Dana l-a căutat și l-a întrebat dacă a găsit ce căuta.

Din acel moment, lucrurile au degenerat și cei doi au început să vorbească de mai multe ori, până când Anda a aflat tot. Cei doi ar fi vorbit și prin videocall, ceea ce a scos-o și mai tare din minți pe artistă. Dana nu înțelege cum de Anda a putut avea un astfel de comportament și limbaj, fiind o persoană publică. Ea nu a putut aborda situația cu calm, ci a a ales să jignească și să dea dovadă de imaturitate.

„Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine.

Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură”, a mărturisit așa-zisa amantă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top