Connect with us

Vedete

Andra isi sarbatoreste astazi fiica. Ce fotografie a postat cantareata cu Eva-Maria

Sarbatoare mare, astazi, in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Fiica lor, Eva-Maria, isi sarbatoreste ziua onomastica, iar vedeta a postat o fotografie si un mesaj inca de dimineata.

Citeste si: Andra Maruta si-a cucerit fanii! Ce a postat cantareata pe Facebook FOTO

Citeste si: Andra i-a rupt turta fetitei si apoi a facut un anunt neasteptat

Andra este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, vedeta se bucura de mare succes, iar din punct de vedere al familiei este pe deplin fericita.

Astazi, Andra a postat o fotografie cu fiica sa, Eva-Maria, si i-a urat „La multi ani, Maria! Te iubesc, sufletul meu!” de ziua onomastica.

andra-maruta

In urma cu cateva zile, a mai fost o sarbatoare mare in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Acestia au organizat o petrecere de ziua artistei, eveniment in cadrul caruia i-au taiat si turta fetitei lor, Eva.

Andra este in culmea fericirii, mai ales pentru alegerea fetitei de pe tava cu obiecte. Andra a impartasit cu fanii emotia ca fiica sa a ales microfonul, iar acesta este un semn ca ii va calca pe urme.

„Inca o seara cu emotii mari pentru noi. Am rupt turta Evei! Va anunt ca are cine sa-mi calce pe urme. A ales microfonul.”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

A fost o seara plina de emotii si pentru Catalin Maruta, care a recunoscut ca a plans de fericire.

„Stiti povestea aia cu: „Si baietii plang cateodata…de fericire”? Aseara am sarbatorit ziua de nastere a Andrei si i-am rupt si turta Evei. Parca fericirea are zilnic aceeasi infatisare. Familia!”, a scris si Catalin in descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe o pagina de socializare.

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondena si au impreuna doi copii, David si Eva. Cei doi s-au cunoscut cand Andra avea doar 19 ani, in cadrul unei emisiuni pe care o modera Catalin Maruta, la TVR 2. Acesta a invitat-o pe cantareata, care era la inceputul carierei, sa cante live.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top