Connect with us
Andreea Antonescu nu a reușit să divorțeze de soțul ei, deși sunt despărțiți. Ce spune vedeta din Ferma

Vedete

Andreea Antonescu nu a reușit să divorțeze de soțul ei, deși sunt despărțiți. Ce spune vedeta din Ferma

Andreea Antonescu este o femeie singură și liberă din punct de vedere sentimental, deși în acte figurează în continuare, ca fiind soția lui Traian Spak. Cei doi au fost împreună timp de nouă ani, iar din căsnicia lor a rezultat Sienna, o fetiță pe care Andreea o iubește ca pe ochii din cap. Vedeta s-a despărțit de soțul ei în anul 2019, însă nu au apucat să semneze actele. Andreea spune că totul este o chestiune de timp.

Andreea Antonescu este o femeie liberă

Andreea Antonescu este o femeie tânără și liberă din punct de vedere sentimental, chiar dacă în acte este, în continuare, soția lui Traian Spak. Ea și acesta au fost împreună timp de 9 ani și au avut o căsnicie frumoasă. Cei doi au o fetiță pe nume Sienna, care locuiește cu mama ei.

Sinceră cum o știe toată mea, Andreea Antonescu a declarat că o să divorțeze după ce va trece perioada de pandemie. Vedeta a spus că viața a învățat-o că nu este bine să își facă planuri, pentru că oricum e plină de surprize. Bruneta a precizat că divorțul va exista la timpul potrivit.

„Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a declarat Andreea Antonescu într-un interviu pentru revista Click.

Concurentă în Ferma

Andreea Antonescu este una dintre vedetele care participă în emisiunea Ferma de la Pro TV. Jumătatea brunetă din fosta trupă Andre, este în concurs alături de George Burcea, fostul soț al colegei și prietenei Andreea Bălan. Încă de când a intrat în competiție, Andreea Antonescu a avut câteva replici acide la adresa lui George Burcea, despre care a spus că s-a schimbat, de când cu divorțul.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top