Connect with us
Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea. Ambii sunt în Ferma de la Pro TV

TV

Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea. Ambii sunt în Ferma de la Pro TV

Andreea Antonescu, este, de puțin timp, colega de emisiune cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cum Antonescu și Bălan se cunosc și susțin dintotdeauna, vedeta TV nu s-a abținut în a-și arăta animozitățile față de Burcea.

Andreea Antonescu, atac la George Burcea

În emisiunea din 6 septembrie, Andreea s-a arătat deranjată că George Burcea i-a spus că ea nu merită imunitatea. Ba mai mult, când a venit rândul ei în discuție, Andreea a declarat că nu va decide ghidată de impuls, pentru că astfel, îi va răspunde lui Burcea cu aceeași monedă.

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?” a spus George Burcea.

Și așa au urmat comentariile. Dacă față în față cei doi se abțin cât pot de mult să vorbească, și se și evită, la testimoniale spun tot ce au pe suflet.

George Burcea a declarat că el nu are nimic de împărțit cu Andreea Antonescu și că nici subiecte de discuție nu are cu ea.

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau” a spus și Andreea Antonescu.

De cealaltă parte, Andreea Antonescu a declarat că avea pretenții mai mari de la el și că Burcea a nominalizat-o dintr-o posibilă frustrare.

Antonescu și Burcea sunt concurenți în emisiunea Ferma 2020 de la Pro TV. Cei doi se știu prin prisma căsniciei pe care Burcea a avut-o cu Andreea Bălan, prietena Andreei Antonescu.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top