Connect with us
Andreea Antonescu, în emisiune alături de George Burcea. Ce a spus despre el

TV

Andreea Antonescu, în emisiunea „Ferma”, alături de George Burcea. Ce a spus despre el

Andreea Antonescu este noua concurentă surpriză din Ferma de la Pro TV. Vedeta a intrat recent în emisiunea prezentată de către Mihaela Rădulescu. Ea va face parte din echipa orășenilor, și parte foarte entuziasmată de această nouă experiență. Printre concurenți se numără vedete și nu numai, pe care Andreea îi cunoaște, însă cel mai bine îl cunoaște pe George Burcea, fostul soț al prietenei ei – Andreea Bălan.

Andreea Antonescu, în emisiune alături de George Burcea

Andreea Antonescu, fosta componentă ANDRE, este noua concurentă a emisiunii Ferma 2020 de la Pro TV. Vedeta a intrat în concursul la care participă și fostul soț al prietenei și colegei Andreea Bălan. Ea nu s-a putut abține și a spus câteva cuvinte despre relația ei cu Andreea Bălan, dar mai ales despre relația George Burcea – Andreea Bălan.

Antonescu nu a fost deloc blândă și l-a înțepat pe George, spunând că probabil emisiunea asta este vârful carierei lui. Tot ea a ținut să precizeze că Andreea este o mamă singură, cu doi copii, care nu poate fi acuzată de infidelitate.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost dintotdeauna apropiate, mai ales la greu. Antonescu a declarat că, deși participă în emisiunea Ferma, unde este și George Burcea, nu are de gând să și-l facă prieten. Ea a spus că va apela la el dacă va fi cazul, dar încearcă, pe cât posibil, să nu aibă tangențe cu acesta.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top