Connect with us
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut pasul cel mare. Semnul care arată că relația lor este foarte serioasă

Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut pasul cel mare. Relația este una serioasă

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns aproape la final de drum. Lucrurile stau din ce în ce mai rău între ei și mai este vorba doar de o chestiune de timp până la divorț, când nimic nu îi va mai lega pe cei doi artiști. Cei doi mai păstrează acum legătura doar pentru a se implica împreună în creșterea celor două fetițe pe care le au. Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat, alături de care a petrecut mai multe vacanțe și cu care a fost surprinsă cât mai des în ultima perioadă. Se pare că relația lor este una cât se poate de serioasă, deoarece și familia bărbatului cu care Andreea se iubește a cunoscut-o pe celebra cântăreață.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut pasul cel mare. Relația este una serioasă

Andreea Bălan iubește din nou, deși este în plin proces de divorț și încă nu a încheiat toate socotelile cu George Burcea. De ceva vreme, cunoscuta cântăreață formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre, fără a confirma în vreun fel relația lor.

La scurtă vreme, a urmat o altă vacanță în doi. Cei doi au imortalizat fiecare moment și au ținut să împărtășească bucuria și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare, drept pentru care au publicat două imagini cu mesaje asemănătoare, care sugerau că se află în același loc, deși nu au recunoscut nimic oficial nici până în acest moment.

Dacă la început se spunea că încerca să se ascundă de ochii lumii, purtând chiar o perucă atunci când mergea în vizită la noul iubit, se pare că lucrurile s-au schimbat acum. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat de mână pe străzile din București, fără rețineri. Dar asta nu e tot! Deși sunt împreună de aproximativ trei luni, relaţia cu Tiberiu Argint este una cât se poate de serioasă. Apropiaţii celor doi au povestit că Andreea Bălan i-a cunoscut deja familia bărbatului, iar acesta se poartă foarte frumos cu artista.

“Ea i-a cunoscut pe părinții și sora lui Tiberiu, iar el vine să o ia seara de la Te Cunosc De Undeva. Andreea doarme destul de des la el. Tiberiu se poartă extraordinar cu Andreea.”, au declarat surse apropiate celor doi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top