Connect with us
Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că a bătut-o! Ce reacție a avut actorul

Vedete

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că a bătut-o! Ce reacție a avut actorul

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și se atacă reciproc. Deși părea că războiul dintre ei s-a sfârșit și vor divorța civilizat, Andreea nu a putut rezista și i-a mai dat o lovitură fostului ei soț. Cei doi foști soți sunt din nou la cuțite, după ce Andreea Bălan ar fi lăsat să se înțeleagă într-o postare faptul că ar fi fost lovită de actor.

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că a bătut-o! Ce reacție a avut actorul

Andreea are de gând să solicite custodie exclusivă pentru cele două fetițe, motivând alegerea ei. Astfel, ea susține că George nu ar merita custodia fetelor, mai ales că el nu are o locuință proprie și, de asemenea, a fost implicat într-un scandal când a fost prins de poliție sub influența substanțelor interzise, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru copii.

Andreea Bălan nu este de acord ca George să petreacă timp alături de cele mici fără ca ea sau mama ei să fie în preajmă. Cu toate acestea, lucrurile păreau să decurgă mai bine în ultima perioadă. George a petrecut zi de zi timp cu fiicele sale, iar Andreea a început să iasă din ce în ce mai mult în oraș și chiar să își refacă viața cu Tiberiu Argint.

Acuzații grave

Zilele trecute, situația iar s-a complicat, după ce Andreea a postat pe canalele de socializare un mesaj din care se înțelege faptul că ar fi fost agresată fizic de George Burcea. Surse apropiate ale actorului au declarat pentru Impact că acesta nu ar fi putut face așa ceva niciodată, deși au mai existat certuri între ei. Acesta a fost uimit de ceea ce a putut să spună fosta sa soție și i-a cerut acesteia să clarifice situația, însă ea nu i-ar fi acordat prea multă atenție și consideră că nu a greșit cu nimic.

“George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească. El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic.”, au declarat sursele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top