Connect with us
Andreea Bălan nu mai suferă după Burcea! Este fericită alături de noul ei iubit

Vedete

Andreea Bălan nu mai suferă după Burcea! Este fericită alături de noul ei iubit

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat. Aceasta nu mai suferă deloc după Burcea și chiar din ultima piesă a ei reiese că vrea să ia totul de la capăt și să dea o nouă șansă fericirii.

Andreea Bălan nu mai suferă după Burcea! Este fericită alături de noul ei iubit

Se știe că piesele Andreei Bălan au fost mai mereu inspirate din realitate și au reprezentat întocmai trăirile ei pe care le-a împărtășit cu cei care îi ascultă muzica. Andreea Bălan lansează „Nu mai doare’, o piesă ce are la bază vindecarea rănilor emoționale și începerea unei noi etape, lăsând în urmă tot ce i-a făcut rău.

Artista a vorbit despre noua sa piesă și a explicat că acest proiect reprezintă o parte din ea și are la bază experiențele personale ale artistei din ultimul timp, adresate oamenilor care trec sau au trecut prin încercările mai puțin plăcute ale vieții. Andreea Bălan a mărturisit că se simte mai puternică după toate loviturile care i le-a dat viața, care au schimbat-o radical și au făcut-o să vadă lucrurile cu alți ochi. La fel ca multe dintre piese, este un alt pas către vindecare și revenire.

„«Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești.”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan iubește din nou. Aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre, iar acum au fost din nou în vacanță. S-au pozat separat, pe aceeași barcă, și au postat fiecare pe rețeaua lui de socializare câte o poză cu un mesaj misterios. Astfel, Andreea Bălan și-a însoțit fotografia de mesajul ”Atenție la tribord”, iar Tiberiu Argint a pus mesajul la fotografia lui-”Atenție la babord”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top