Connect with us
George Burcea, comentariu ironic referitor la noua relație a Andreei Bălan

Vedete

George Burcea, comentariu ironic referitor la noua relație a Andreei Bălan

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură, iar acesta nu ezită să acționeze la fel. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare, cei doi fiind surprinși în ipostaze romantice, în timp ce Burcea era acasă, cu cele două fetițe ale sale. Acesta a reacționat în mediul online referitor la relația fostei sale soții, având o atitudine ironică.

George Burcea, comentariu ironic referitor la noua relație a Andreei Bălan

George Burcea nu s-a putut abține și a avut o primă reacție după ce s-a aflat că fosta sa soție, mama fetițelor sale, are un nou iubit. Deși nu a spus direct ce părere are despre ceea ce se întâmplă în viața fostei sale soții, a demonstrat că nu îl interesează situația acesteia și că nu este afectat de faptul că aceasta și-a găsit pe altcineva la doar cinci luni după ce s-au despărțit. Acesta a tratat ironic noua relație pe care Andreea Bălan o are.

Cea care l-a instigat pe George să facă această afirmație a fost o internaută, care și-a arătat simpatia față de noua cucerire a Andreei: „Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”, a comentat internauta.

Burcea a reacționat ironic, fără a da curs altor speculații: „Csf … eu prost ;))))”.  Lucrurile nu s-au încheiat, însă, aici. Printre restul comentariilor s-a strecurat și unul foarte dur, care îl critică pe George Burcea și care susține că „Andreea e o femeie prea finuță să stea cu un arogant și needucat”.

Cu toate acestea, surse apropiate ale Andreei, care îi sunt alături în această perioadă, susțin că nu ar fi auzit nimic legat de o nouă relație. De altfel, au precizat că întâlnirea lor ar fi fost o simplă întâmplare sau că s-ar fi înfiripat o idilă de moment, doar de dragul paparazzilor care erau pe urmele ei, având în vedere că se gândește în continuare la George Burcea și suferă din cauza despărțirii lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top