Connect with us
George Burcea, dezvăluiri interesante. Ce l-a făcut să divorțeze

Vedete

George Burcea, dezvăluiri interesante. Ce l-a făcut să divorțeze

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la sfârșit de drum. Mai este doar puțin până când cei doi vor divorța și tot ceea ce îi va mai lega rămân cele două fetițe pe care le au împreună. În ultima perioadă, relația lor a fost una tot mai rece și presărată cu săgeți și atacuri dureroase. Ambii și-au găsit noi parteneri de viață și între ei nu mai poate fi vorba de împăcare. De ceva timp, Andreea s-a abținut de la comentarii și nu a mai deschis deloc subiectul legat de fosta ei căsnicie, însă George nu ratează nicio ocazie pentru a vorbi despre Andreea. În cadrul emisiunii la care participă, a dezvăluit noi aspecte despre fost lui căsnicie.

George Burcea, declarații despre divorț

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin proces de divorț și semnele sunt clare că relația lor s-a deteriorat complet. Nici măcar în calitate de părinți nu mai colaborează bine, având în vedere conflictele dintre ei. Cei doi și-au găsit deja fericirea în brațele altor parteneri. Andreea Bălan se iubește de câteva luni Tiberiu Argint și, deși relația lor a fost una ascunsă de ochii lumii la început, cei doi au dat tot mai multe semne care confirmă povestea lor de iubire.

Nici George nu se lasă mai prejos. Actorul participă acum la Ferma de la ProTV, unde s-a îndrăgostit de Viviana Sposub. Cei doi au fost ceva mai rezervați la început, însă acum au dat frâu liber sentimentelor și sunt mai mereu unul lângă celălalt. Cei doi împart același pat, se sprijină înainte de fiecare probă și fac gesturi tandre în fața tuturor celor de acasă și colegilor, unii dintre ei bucurându-se chiar pentru relația lor.

George Burcea a vorbit de mai multe ori despre Andreea Bălan în emisiune, aducându-i acuzații grave. De curând, acesta i-a explicat Vivianei că Andreea a fost cea care l-a împins la divorț, deoarece ea mereu îi reproșa, indirect, că îi este inferioară, că el nu va realiza niciodată tot ce a realiza ea și că succesul lui se datorează imaginii pe care o are datorită ei. El este de părere că tot ce are are datorită lui și admite faptul că și Andreea a fost nemulțumită de el, fapt care a dus la separarea lor.

„Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: Bravo! Păi ce faci, mă distrugi?”, i-a explicat el Vivianei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top