Connect with us
Ce a anunțat Andreea Bălan după ce George Burcea a apărut cu noua iubită

Monden

Ce a anunțat Andreea Bălan după ce George Burcea a apărut cu noua iubită

Bate vântul de schimbare pentru Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi se află în proces de divorț, și se pare că drumurile lor s-au despărțit complet. Evident, vor legați toată viața de cele două fetițe pe care le au împreună. Sentimental, însă, cei doi privesc în direcții total diferite. Recent, George Burcea a fost surprins împreună cu asistenta TV, Viviana Sposub, cu care ar fi început o relație în emisiunea Ferma.

Ce a spus Andreea Bălan

În aceeași zi în care au apărut poze cu George Burcea și Viviana Sposub, Andreea Bălan a făcut marele anunț. Artista le-a pregătit fanilor o surpriză, iar luni își va lansa noua piesă care se numește Poveste de toamnă. Se pare că nimic nu o poate face pe vedetă să nu își ducă la îndeplinire obiectivele din cariera profesională. Fanii sunt curioși cum sună noua piesă a Andreei, mai ales că aceasta i-a obișnuit să scoată piese care au o poveste, de cele mai multe ori, piese inspirate din viața ei.

Se vehiculează că Andreea Bălan a început o relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Deși toată lumea vorbește despre cei doi, nici Andreea și nici Tiberiu nu au comentat acest subiect.

Tiberiu Argint are 36 de ani și este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Pe de altă parte, nici George Burcea nu o duce rău fără Andreea Bălan. Actorul este concurent în emisiunea Ferma de la Pro Tv, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub. Cei doi s-au înțeles încă de la început, după care toată lumea a rămas șocată văzându-i sărutându-se. Când Viviana a părăsit emisiunea, cei doi s-au îmbrățișat îndelung și părea că le este foarte greu să se despartă.

Ieri, 26 septembrie 2020, Cancan a publicat o fotografie în care George apare alături de Viviana, în gara din Constanța. Să fie acesta un nou început pentru fostul soț al Andreei Bălan?

Ce a anunțat Andreea Bălan după ce George Burcea a apărut cu noua iubită

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top