Connect with us
Andreea Bălan încă se mai gândește la George Burcea: "Ea încă suferă după soțul ei!"

Vedete

Andreea Bălan încă se mai gândește la George Burcea: „Ea încă suferă după soțul ei!”

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Cu toate acestea, surse ale artistei au declarat că această relație nu ar fi una asumată și reală, pentru că Andreea încă se gândește la Burcea și nu poate trece peste despărțire.

Andreea Bălan încă se mai gândește la George Burcea: „Ea încă suferă după soțul ei!”

Andreea Bălan pare că iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De aproape o lună, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună, în ipostaze tandre. De aici au fost trase mai multe concluzii, cum că Andreea Bălan riscă să piardă custodia fetițelor, mai ales că s-ar fi certat cu George, care ar intenționa să folosească orice armă deține împotriva ei, pentru a-i face rău.

Cu toate acestea, surse apropiate ale Andreei, care îi sunt alături, susțin că nu ar auzit nimic legat de o nouă relație. De altfel, susțin că întâlnirea lor ar fi fost o simplă întâmplare sau că s-ar fi înfiripat o idilă de moment, doar de dragul paparazzilor care erau pe urmele ei, având în vedere că se gândește în continuare la George Burcea și suferă din cauza despărțirii lor.

„Să fim serioși, ea încă suferă după soțul ei, cum să aibă iubit de o lună? Noi, cei care îi suntem aproape, nu am auzit despre așa ceva. Probabil se cunoșteau din vedere, s-au reîntâlnit la mare, iar acolo s-a înfiripat o idilă. Ori au făcut-o așa, de dragul paparazzilor care roiesc pe acolo”, a declarat un apropiat al cântăreței.

Alte surse au declarat că ea s-ar fi certat rău cu George Burcea și se teme că acesta va folosi împotriva ei tot ce face, având în vedere că Andreea voia să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top