Connect with us
Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Au oficializat relația

Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Au oficializat relația

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Se pare că acum, cei doi sunt din nou în concediu împreună și chiar au postat fotografii prin care și-au oficializat relația, în mod indirect.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Au oficializat relația

Andreea Bălan iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De câteva săptămâni bune, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre, însă nu au recunoscut public faptul că ar forma un cuplu.

Se pare că cei doi proaspăt îndrăgostiți sunt din nou împreună în vacanță. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp amândoi și profită de orice clipă. În plus, imortalizează fiecare moment și țin să-l împărtășească și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare. Dacă de curând au publicat imagini similare cu un lac superb în care se oglindea cerul, ceea ce i-a determinat pe fani să creadă că cei doi se află în același loc, de această dată au ales un mod ciudat prin care să anunțe că sunt împreună. S-au pozat separat, pe aceeași barcă, și au postat fiecare pe rețeaua lui de socializare câte o poză cu un mesaj misterios.

Astfel, Andreea Bălan și-a însoțit fotografia de mesajul ”Atenție la tribord”, iar Tiberiu Argint a pus mesajul la fotografia lui-”Atenție la babord”. Astfel, se poate spune că cei sunt sunt împreună, dar separat.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top