Connect with us
Andreea Bălan răspunde acuzațiilor de infidelitate lansate de George Burcea

Vedete

Andreea Bălan răspunde acuzațiilor de infidelitate lansate de George Burcea

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum, divorțul fiind aproape. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură. Deși procesul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și câteva vacanțe. Se pare că această nouă relație i-ar aduce mari probleme în ceea ce privește procesul, unde George ar intenționa să o acuze de infidelitate pe fosta lui soție. La aflarea acestor zvonuri, Andreea a ținut să clarifice situația.

Andreea Bălan răspunde acuzațiilor de infidelitate lansate de George Burcea

Surse apropiate ale lui Burcea au declarat că, după ce s-a consultat cu avocații, George Burcea e dispus să folosească orice armă împotriva fostei sale soții. După ce el a fost acuza de Andreea de infidelitate, acesta ar susține acum că, de fapt, ea a fost cea care a înșelat în această relație, ceea ce arată că relația cu Tiberiu ar fi mai veche, existând și posibilitatea să mai fie implicat și un alt bărbat în afară de acesta.

Astfel, Andreea Bălan nu a rămas imună și la aceste răutăți care circulă de câteva zile și a vrut să lămurească situația, explicând că cele spuse nu sunt adevărate. Ea a declarat că a fost fidelă în toate relațiile pe care le-a avut până acum, inclusiv în cea cu tatăl copiilor săi, unde nu a greșit din acest punct de vedere. De altfel, a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Burcea de 8 luni, ceea ce permite fiecăruia să facă ce vrea.

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva.”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea a mai declarat că ea a ales să nu vorbească urât despre fostul ei soț pentru a le proteja pe cele două fetițe de ceea ce se întâmplă între ei. Însă, nu intenționează să tacă atunci când este acuzată pe nedrept.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top