Connect with us
Lovitură grea pentru Andreea Bălan. Aceasta ar putea fi acuzată în instanță de infidelitate

Vedete

Lovitură grea pentru Andreea Bălan. Aceasta ar putea fi acuzată în instanță de infidelitate

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și câteva vacanțe. Se pare că această nouă relație i-ar aduce mari probleme în ceea ce privește procesul, în cadrul căruia Burcea ar putea să o acuze de infidelitate.

Lovitură grea pentru Andreea Bălan. Aceasta ar putea fi acuzată în instanță de infidelitate

Andreea Bălan iubește din nou. Aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre, iar acum au fost din nou în vacanță. S-au pozat separat, pe aceeași barcă, și au postat fiecare pe rețeaua lui de socializare câte o poză cu un mesaj misterios, din care reiese că au fost în același loc.

Cu toate acestea, se pare că Andreea nu și-ar fi dorit ca relația lor să fie descoperită, având în vedere că nu și-a reglat conturile cu fostul său soț și, oficial, divorțul nu s-a sfârșit, prima înfățișare urmând să aibă loc abia la 1 octombrie.

Astfel, surse apropiate ale lui Burcea au declarat pentru cancan.ro că, după ce s-a consultat cu avocații, George Burcea e dispus să folosească orice armă împotriva fostei sale soții. După ce el a fost acuza de Andreea de infidelitate, acesta ar susține acum că Andreea Bălan a fost cea care a înșelat în această relație, ceea ce arată că relația cu Tiberiu ar fi mai veche, existând și posibilitatea să mai fie implicat și un alt bărbat în afară de acesta.

Conform unor informații mai vechi, Andreea s-ar fi certat rău cu George Burcea și se teme că acesta va folosi împotriva ei tot ce face, având în vedere ea voia să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu actorul. Deși a încercat să țină totul ascuns, relația ei cu Tiberiu Argint a fost descoperită și i-ar provoca mari probleme.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top